Menu

Damesenior

Vores kvindeseniorhold har en ambition om at træne og spille, således at vi på sigt kan gøre os gældende som et af de bedre hold i Nordsjælland. Det er glæden ved fodbold, at indgå og bidrage i et team samt at have det sjovt og seriøst på samme tid, der er nøgleordene i truppen.

Så hvis du er på udkig efter et kvindeseniorhold med engagerede trænere og holdkammerater, der træner og spiller kampe for at vinde, men med masser af plads til fest, hygge og fodboldoplevelser, så er Hillerød Fodbold Kvindesenior det perfekte sted for dig.

Vi laver også mange sociale aktiviteter som fællesspisninger m.m., som er med til at opbygge stærke relationer og skabe minder væk fra banen.

Her hos Hillerød Fodbold Kvindesenior har vi stort fokus på, at det er vigtigt at bevare glæden ved at spille fodbold, og dette sker bl.a. gennem udvikling af egne kompetencer samt en åben dialog om egne forventninger om, hvordan træning hver mandag og onsdag samt kamp i weekenden passer ind i en travl hverdag med arbejde, studier, familie og venner.

Træningen består af faste ugentlige træninger samt kampe. Dertil er der mulighed for styrketræning.

Vi tilbyder seniortræning for spillere på alle niveauer. Både dem, der vil spille kampe og vinde turneringer, og dem, der gerne vil spille for fællesskabets skyld.

Luk