Menu

Lockdown Challenges i februar

Alle klubbens hold blev i februar inviteret til at deltage i challenges sammen men hver for sig. Hver uge satte klubben en fællesspisning for hele årgangen på højkant.

Den 4. og sidste challenge blev vundet af U9 med Hector Weitemeyers fodboldtrick. 

Tak til alle årgange, spillere, søskende og forældre, der har deltaget og bidraget med film. De kan alle ses her

Og stor tak til Thomas Helt og Claus Stallknecht for at have været primus motor på challenges i februar måned. Og ikke mindst et stort shout out til Asmus fra U14, som både har deltaget aktivt i de forskellige challenges, men også filmet og klippet adskillige PR-film for de forskellige ugers challenges. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alle klubbens hold inviteres hver uge i februar til at deltage i challenges sammen men hver for sig. Hver uge sættes der en fællesspisning for hele årgangen på højkant. 

Fra den 22.-27. februar gælder det om at lave fodboldtricks. Hvilken spiller/spillere fra hvilken årgang får lavet det sejeste eller sjoveste trick? Lige som i de andre challenges kan alle i familien være med. Tag en video af tricket og send det til: pb@hilleroedfodbold.dk. Hillerød Fodbolds sportslige udvalg kårer vinderen, når ugen er gået.

I videoen ovenfor giver Asmus fra U14 den gas med det vildeste trickshot. Nedenfor kan du se den seje influencer Miaxfashion lave fodboldtricks med drengene.

Vi kårer vinderen på lørdag og søndag offentliggør den sidste challenge i februar.

MÅ DEN SEJESTE ÅRGANG VINDE 💪 GOD PLANKE CHALLENGE ✨

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alle klubbens hold inviteres hver uge i februar til at deltage i challenges sammen men hver for sig. Hver uge sættes der en fællesspisning for hele årgangen på højkant. 

Fra den 15.-19. februar skal der ligges i planke. Alle i familien kan være med. Kun det bedste resultat for dagen tæller. Det skal indtastes i dette skema: TRYK HER

Vi kårer vinderen på lørdag og søndag offentliggør den sidste challenge i februar.

MÅ DEN SEJESTE ÅRGANG VINDE 💪 GOD PLANKE CHALLENGE ✨

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Fra den 8.-12. februar 2021 skal der løbes rundt om Frederiksborg Slotssø. En runde omkring slottet svarer til en løbetur på 2,4 km, og det tæller som et point i konkurrencen. Alle i husstanden er velkomne til at løbe med, og alle jeres løbeture rundt om slottet tæller med i regnskabet. 

1) Løb rundt om slotssøen 🏰

2) Når du er færdig, så notér dag det antal runder du/din familie har løbet i dette ark

3) Husk, at der er meget bedre chance for at vinde, hvis både spillere, søskende og forældre løber 😀

4) Vi modtager gerne billeder og video af jeres løb. De skal sammen med et samtykke sendes til årgangens træner/koordinator, som sender en samlet mail med fotos/film til Hillerød Fodbolds kommunikations ansvarlige. Foto og video lægges op på Hillerød Fodbolds Facebook side og YouTube kanal.

5) På lørdag kårer vi en vinder og offentliggør næste uges challenge 

MÅ DEN SEJESTE ÅRGANG VINDE 💪 GOD LØBETRÆNING 🏃‍♀️🏃‍♂️ 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jonglerings Challenge 1-5 februar ⚽️

Sådan gør spillerne:
1. De skal jonglere så meget som muligt fra mandag til fredag, og hver dag indsende dagens højeste personlige score, som tæller med i det samlede regnskab for årgangen.
Eksempel: Spilleren jonglerer flere gange, og han/hun får 12, 9, 17, 32 og 29 jongleringer. Spillerens højeste antal blev 32.

2) Hver spiller skal KLIK HER INDTAST ANTAL JONGLERINGER  

3) Når ugen er omme, kårer Hillerød Fodbold ugens vinder, og mandag starter en ny konkurrence, hvor medlemmerne skal dyste i en anden disciplin

Husk, at der er meget bedre chance for at vinde, hvis spillerne husker alle deres holdkammerater på at deltage hver dag 😀

Vi vil meget gerne modtage billeder og video af spillernes træning. De skal sammen med et samtykke sendes til årgangens træner/koordinator, som sender en samlet mail med fotos/film til Hillerød Fodbolds kommunikations ansvarlige. De lægges op på Hillerød Fodbolds Facebook side og YouTube kanal.

MÅ DEN SEJESTE ÅRGANG VINDE 💪 GOD TRÆNING 😍

Luk