Menu

FerieCamp2023

image Hillerød Fodbold afholder igen i år gratis FerieCamp på Hillerød Stadion i uge 29

Tak for årets FerieCamp 🤩

Vi har redet på heste, spillet fodbold, danset hiphop, tegnet, spillet tennis i Hillerød Tennis & Padel Klub, gået tur i skoven, redet på heste, leget på Ødammens legeplads, spist lækker grillmad til frokost, spillet rundbold, været på rundvisning i børnehøjde på Frederiksborg Slot, lavet rytmisk opvarmning hver dag, spist Hjem Is is, leget ved Dragehytten ved Frydenborg, fået nye venner og hygget med hinanden på årets FerieCamp på Hillerød Stadion. Tak til alle børn der har deltaget og fortsat go´ sommer fra instruktørerne: Signe, Frederik, Bethel, Tobias, Cornelius, Laura, Daria, Dorthe, Ganna, Pia og campleder Peter.

Vi ses til næste års FerieCamp 🤸‍♀️

PS! Kæmpe tak til tolk og koordinator Daria Lakovenko for gøre oplevelsen komplet for de mange ukrainske flygtninge børn, der atter var med i år.

FerieCamp på Hillerød Stadion 2023 blev arrangeret af Hillerød Fodbold i samarbejde med HFO Ødammen, Mødrehjælpen Hillerød og Børnehuset Buen. Og med besøg hos Hillerød Tennis & Padel Klub, Hillerød Gilderne og Frederiksborg Slot. Initiativet støttes af Hillerød Kommunes Bevæg Dig For Livet pulje og pulje til ambitioner for bæredygtig sundhed og trivsel, Dansk Flygtningehjælps Fritidspulje, Broen Hillerød, DGI Nordsjælland og Netto Frederiksværksgade.

Se Frederiksborg Amts Avis omtale af FerieCamp 2023 HER

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

GRATIS FERIECAMP 2023 PÅ HILLERØD STADION

Igen i år inviteres børn mellem 6 og 17 år og medfølgende forældre på gratis FerieCamp på Hillerød Stadion.

FerieCamp er til for de børn, der ikke skal ud og rejse, eller hvis forældre ikke har et sommerhus. De skal også have en sjov sommerferie, og den kan de få hos os. I år afholdes campen i uge 29 fra mandag den 17. juli til og med torsdag den 20. juli 2023 mellem klokken 9 og 14 alle dage. Og lige som sidste år kan børnene hver dag vælge aktiviteter som gårdliv med heste og dyr, outdoor i Selskov eller boldspil på Hillerød Stadion. Der er gratis frokost til alle børn.

Se FerieCamp filmen HER

Nemt at tilmeld sig

FerieCamp minder meget om en feriekoloni, hvor fællesskabet og det at lave aktiviteter med andre er det vigtigste. Man kan tilmelde sig ved at sende en sms eller mail senest dagen før klokken 12 med navn på barn, alder og dato for den eller de dage, som barnet vil deltage i feriecampen. Skriv eller ring til mail camp@hilleroedfodbold.dk eller mobil 2248 5566.  

Samarbejde på tværs

FerieCamp på Hillerød Stadion arrangeres af Hillerød Fodbold i samarbejde med HFO Ødammen, Mødrehjælpen Hillerød og Børnehuset Buen. Man behøver ikke at være medlem af Hillerød Fodbold eller gå på Ødammen for at være med. Alle børn i kommunen er velkomne.

Initiativet støttes af Hillerød Kommunes Bevæg Dig For Livet pulje og pulje til ambitioner for bæredygtig sundhed og trivsel, Dansk Flygtningehjælps Fritidspulje, Broen Hillerød, DGI Nordsjælland og Netto Frederiksværksgade.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak for denne gang
Vi har badet i pool, redet på heste, lavet snobrød, spillet bold, danset hiphop, tegnet, gået tur i skoven, kælet med kaniner, leget på Ødammens legeplads, spist lækker varm frokost og guffet frugt om eftermiddagen, sanket spiselige planter,  spillet rundbold, lavet bål, lavet sjov opvarmning, spist is, fået nye venner og hygget med hinanden på årets FerieCamp på Hillerød Stadion. Tak til alle børn der har deltaget og fortsat go´ sommer fra instruktørerne: Signe, Frederik, Tobias, Thomas, Jesper, Marco, Laura, Cecilie, Jonas, Klara (sankeekspert), Rasmus (bushcraft ekspert), Carsten (busschauffør) og camplederne Simone & Peter.
Vi ses til næste FerieCamp 🧡🖤
PS! Kæmpe tak til pædagogisk koordinator Daria Lakovenko fra Hillerød kommune for gøre oplevelsen komplet for de mange ukrainske flygtninge børn, der var med i år.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GRATIS FERIECAMP 2022 PÅ HILLERØD STADION

Igen i år inviteres børn mellem 6 og 17 år og medfølgende forældre på gratis FerieCamp på Hillerød Stadion.

-FerieCamp er til for de børn, der ikke skal ud og rejse, eller hvis forældre ikke har et sommerhus. De skal også have en sjov sommerferie, og den kan de få hos os, fortæller campleder Peter Bennett fra Hillerød Fodbold. I år afholdes campen fra mandag den 11. juli til og med torsdag den 14. juli 2022 mellem klokken 9 og 14 alle dage. Og lige som sidste år kan børnene hver dag vælge aktiviteter som gårdliv med heste og dyr, outdoor i Selskov eller boldspil på Hillerød Stadion. Der er gratis frokost til alle børn.

Se FerieCamp filmen her

Nemt at tilmeld sig

-FerieCamp minder meget om en feriekoloni, hvor fællesskabet og det at lave aktiviteter med andre er det vigtigste, fortæller Simone Rich, som man skal tilmelde sig hos ved at sende en sms eller mail senest dagen før klokken 12 med navn på barn, alder og dato for den eller de dage, som barnet vil deltage i feriecampen. Skriv eller ring til mail camp@hilleroedfodbold.dk eller mobil 2248 5566.  

Samarbejde på tværs

FerieCamp arrangeres af Hillerød Fodbold, HFO Ødammen og Mødrehjælpen Hillerød. Man behøver ikke at være medlem af Hillerød Fodbold eller gå på Ødammen for at være med. Alle børn i kommunen er velkomne.

Initiativet støttes af Hillerød kommunes Bevæg dig for livet pulje, Broen Hillerød, Dansk Flygtningehjælp , DGI og Hillerød kommunes særlige sommerferie initiativ for ukrainske flygtninge. Netto i Ullerød sponserer frugt og vand. Og tak til Levuk - KLUB, STU og JOB-tilbud for unge med særlige behov.

Se her hvor hyggeligt vi har det på FerieCampen.

Se avisartiklen i Frederiksborg Amts Avis om FerieCamp 2022 her og her      

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2021
Tak for alle tiders FerieCamp på Hillerød Stadion i uge 28 i sommerferien 🌞 Det har været nogle skold hede dage 🌡️ med ridning, fodbold, sankning af urter, dans, pandekagebagning, basket, naturvejledning, badning i pool, stikbold, 5 X fællesspisning, bålaktiviteter, historiefortælling, rundbold, alle-mine-kyllinger, vandkamp og meget meget mere 🕶️ Tak for denne gang fra FerieCamp holdet: Simone, Peter, Benjamin, Gift, Signe, Kenneth, Aurora, Alexandra, Maria, Olivia, Thilde, Cornelius, Sofie samt naturvejleder Frederik Gehrke, bushcraft ekspert Rasmus Møller, mesterbager Jennifer Madsen og eventyroplæser Carsten Hartmann Andersen 😍
Se fotos fra årets FerieCamp i galleriet til højre eller på Facebook her

Vi regner med at lave FerieCamp igen. Så på gensyn til vi ses næste gang,
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Igen i år inviteres børn mellem 6 og 17 år på gratis FerieCamp på Hillerød Stadion. I år afholdes campen fra mandag den 12. juli til og med fredag den 16. juli 2021 mellem klokken 9 og 15 alle dage.

Og lige som sidste år kan børnene hver dag vælge aktiviteter som gårdliv med heste og dyr, outdoor i Selskov eller boldspil på Hillerød Stadion. Der er gratis frokost til alle børn.

"FerieCamp er til for de børn, der ikke skal ud og rejse, eller hvis forældre ikke har et sommerhus. De skal også have en sjov sommerferie, og den kan de få hos os," fortæller campleder Simone Rich fra Hillerød Fodbold.

FerieCamp arrangeres af Hillerød Fodbold og HFO Ødammen, men man behøver ikke at være medlem af Hillerød Fodbold eller gå på Ødammen for at være med. Alle børn i kommunen er velkomne.

Initiativet støttes af Hillerød kommune, Brobygningsprojektet i Hillerød Vest og Netto i Ullerød og på Hillerødholmsalle.

"FerieCamp minder meget om en feriekoloni, hvor fællesskabet og det at lave aktiviteter med andre er det vigtigste," fortæller Peter Bennett, der står for Hillerød Fodbolds samfundsaktiviteter.

 

Så nemt er det at tilmelde sig:

Man skal sende en sms eller mail senest dagen før klokken 12 med navn på barn, alder og dato for den eller de dage, som barnet vil deltage i feriecampen i, til Simone Rich på mail camp@hilleroedfodbold.dk eller mobil 2248 5566.

 

FERIECAMP 2021 PÅ HILLERØD STADION
 • Målgruppe: Alle børn 6-17 år
 • Sted: Selskovvej 76, 3400 Hillerød
 • Dato: Mandag 12. juni-Fredag 16. juni
 • Tidspunkt: Kl. 9-15 alle dage
 • Pris: Gratis (inkl frokost hver dag)
 • Download den officielle invitation her

 

Se den fantastiske film fra sidste års FerieCamp her: 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

DELTAGERBREV TIL FERIECAMP EFTERÅRSFERIEN 2020

Tak fordi du har tilmeldt dig FerieCamp på Hillerød Stadion i efterårsferien.

Pga de opstrammede Covid-19 regler, så er det vigtig at du læser dette deltagerbrev igennem.

 1. Når du ankommer bliver du bedt om at tage stilling til hvilken aktivitet du vil lave hele dagen igennem. Du kan vælge mellem boldspil( bl.a. fodbold og basketball), dyrene på Ødammen (herunder heste og kaniner), Udeliv i Selskov bl.a. med bål. Børnene kan IKKE skifte aktivitet i løbet af dagen. Men kan godt skifte fra dag til dag.
 2. Du skal medbringe din egen sprit så du kan afspritte dine hænder
 3. FerieCamp i efterårsferien er en UDENDØRS camp, så tag varmt tøj med.  
 4. Bustransporten fra Brohuset i Hillerød Øst og Sophienborg er aflyst pga kommunes Covid 19-regler.
 5. Alle over 12 år skal medbringe mundbind, da det skal benyttes, når man går rundt i Bag Målet iforb med frokost.
 6. Der serveres sandwich til frokost og al kyllinge kød er halalslagtet.
 7. Vi følger myndighedernes forordning for afholdelse af camps. Læs samtlige regler her: https://www.dgi.dk/foreningsledelse/viden-vaerktoejer/viden-vaerktoejer/saadan-haandterer-du-corona-krisen-i-foreningen/genaabning-af-idraetterne/dgi-og-difs-retningslinjer-for-al-idraet

Har du nogen spørgsmål, så ring eller skriv endelig,

Hilsner

Simone Rich

Mobil 22485566

Der er gratis FerieCamp på Hillerød Stadion mandag den 12. oktober og tirsdag 13. oktober kl 9-15 begge dage. Man behøver ikke at være medlem af Hillerød Fodbold eller gå på Ødammen for at være med. Alle børn er velkomne. 

Så nemt er det at tilmelde sig:  Send sms eller mail senest dagen før KL 12 med navn på barn, alder og dato for dag/e barnet vil deltage til campleder Simone Rich på mail camp@hilleroedfodbold.dk eller mobil 22485566.

 

Se den flotte omtale af efterårsferiens FerieCamp her

Gratis FerieCamp og lektiecafé på Hillerød Stadion er arrangeret af Hillerød Fodbold i samarbejde med Klub Ødammen, Mødrehjælpen Hillerød og Hillerød kommune.

Her er filmen fra FerieCamp på Hillerød Stadion i sommerferien:

 

Luk