Menu

Online styrke- og mobility træning med Tenna og Thorsen - Corona tiltag

Hver mandag kl kl 17.00-17.45 er der gratis online mobility- og styrketræning for fodboldspillere med live-træning samt åben konsultation med Tenna Brodersen og Mikkel Thorsen. Her kan du stille spørgsmål og få svar på alt om hjemmetræning, skader, løbe program, mm. .

 

Her er Teams link til live-træningen og åben konsultation:

Mandag den 8. februar kl 17.00: Mødelink 

 

Lidt om træningen:

For at få mest muligt ud af din fysik som fodboldspiller, så er det helt essentielt, at du kan aktivere flere led effektivt samtidigt.

Mobility træning gør dine led, muskler og bindevæv mere smidige, så det øger din krops bevægelsesområde. Jo større et bevægelsesområde din kroppen har, jo bedre er mulighederne for at udvikle kraft og kropskontrol. To ting der er vigtige for en fodboldspiller således, at handlinger på banen kan udføres med præcision, nøjagtighed og lethed.

I træningen bevæger vi kroppen ud i yderpositioner for at komme dybt ned i vævene og over tid øge kroppens fleksibilitet og bevægelsesområde. Træningen suppleres med styrkeøvelser, der fokuserer på den eksplosive styrke, som er særligt relevant for fodboldspillere. Især gøre vi brug af plyometriske øvelser, der træner kroppens kraftudvikling. Det er vigtigt, at have sko på til den del af træningen der handler om plyometrisk træning.

Du skal have træningssko på til træningen.

 

Om styrketræner Tenna Brodersen

Tenna læser til en kandidat i samfundsfag og idræt og er pt i studiepraktik hos DGI Nordsjælland. Ved siden af studiet arbejder hun som yoga- og styrketræningsinstruktør, og har spillet både fodbold og håndbold i mange år.

 

Om fysioterapeut Mikkel Thorsen

Mikkel er uddannet i 2016 og har siden arbejdet på klinikken. Han har bred erfaring indenfor idrætsskader, både de akutte og de længerevarende genoptræningsforløb. Ved siden af arbejdet i klinikken er han fysioterapeut hos Hillerød Fodbold og Nordsjælland Håndbold.

 

Luk