Det Røde Hus

- hele klubbens fællesskabshus

I hjertet af Hillerød Stadion ligger Hillerød Fodbolds fælleskabshus også kaldet for Det Røde Hus. Her holder klubbens samfundsansvarshold til dvs de møder op her, dyrker idræt i området omkring huset og drikker kaffe & hygger bagefter i husets hyggelige lokaler. Desuden har de yngste fodboldhold deres grej liggende i  materiale rummet under Det Røde Hus, fordi de i sommerhalvåret træner på banerne omkring huset. Under den nye aktivitets- og fællesskabsterrasse, der er kommet i sommeren 2023 er der også et materiale rum med fodboldudstyr.

Huset kan bookes til sociale arrangementer, grillaftener, overnatninger mm af alle Hillerød Fodbolds hold. Det gøres HER

I et lokale under Det Røde Hus har løbeklubben for voksne mennesker Jog80 klublokaler.

Det Røde Hus har følgende adresse: Ødamsvej 38

Har du spørgsmål vedr Det Røde Hus så kontakt:

Peter Bennett, Hillerød Fodbolds bestyrelse

mobil 24975342