Menu

eSport i en Corona tid

Er du en haj til FIFA - eller hygger du dig bare med det? NB! HOLDET ER IKKE AKTIVT LÆNGERE

Uanset køn, alder eller niveau så er du velkommen i Hillerød Fodbold eFodbold. Vi spiller ikke for at blive danmarksmestre, men for at blive dygtigere og have det sjovt sammen. Vi træner hver uge og spiller kampe/stævner.

 

Hvem ka´ være med

Der er i første omgang plads til 12 spillere i alderen 10-19 år. Og der er både plads til begyndere, letøvede og øvede. Det er først til mølle mht tilmelding. I Hillerød Fodbold eFodbold træner vi på tværs af alder/årgang. Man skal træne og spille på det hold, der giver bedst mening både med hensyn til skills og sociale relationer. Både piger og drenge kan være med. 

 

Hvordan spiller vi

Når vi træner så spiller vi FIFA21 på PlayStation 4. Vi træner både individuelt og 2 v 2. Et hold kan bestå af op til 6 spillere, som alle må deltage på stævnedagene. Alle hold medbringer selv deres egne controllers til stævnerne. 

Vi tilmelder os DBUs eFodbold-turneringen.

I foråret 2021 havde vi 3 hold fra Hillerød Fodbold til DBUs Monday Night eFootball. Det ene hold vandt den samlede Monday Night eFootball turnering, der blev afviklet over fem mandage med indledende gruppespil og en finalerunde.

 

Det gode trænings miljø

Vi dyrker eFodbold med udgangspunkt i DBU og DGIs anbefalinger for det gode eFodboldmiljø i Hillerød Fodbold. Træningen handler ikke kun om at forbedre spillernes gaming skills men i ligeså høj grad om at forbedre deres lifeskills herunder samarbejde, socialisering, online dannelse, kost, motion, søvn og meget mere. Sundhedsstyrelsens anbefalinger for skærmbrug til forældre med børn i alderen 0-15 år: Læs her                               

 

Sådan melder du dig til eFodbold-holdet

Hvis du har lyst til at blive en del af Hillerød Fodbold eFodbold, så kontakt teammanager Gift Elkjær NB! HOLDET ER IKKE AKTIVT LÆNGERE.

 

Her kan du læser mere om hvorfor Hillerød Fodbold har startet eFodbold op: Link til DBUs snak med eSport træner Christian Jørgensen

 

 

Luk