Menu

Kamptrøje bidrog til indsamling

image Hillerød Fodbolds daglige leder Simone Rich og Hillerød Fodbolds direktør Elite Jackie Rasmussen (indsat) med den signerede spillertrøje, der gav et bidrag til Danmarks Indsamlingen, som støtter sårbare børn på jorden, som bl.a. Martine fra Togo. Foto: Danmarksindsamling.dk
05. februar 2023 kl. 15:35
Seks opfindsomme skoleelever satte en signeret Hillerød Fodbold kamptrøje på auktion, og skaffede dermed et bidrag til Danmarks Indsamling

En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at gøre en forskel for levevilkårene for beboerne i nogle af verdens fattigste lande. I år har Hillerød Fodbold og Hillerød Fodbold Elite bidraget med en signeret kamptrøje, der sammen med andre fodboldtrøjer gav et bidrag på 27.000 kr til Danmarks Indsamling.

Tak til Tietgenskolen

Det var 6 fodboldglade elever fra Tietgenskolen i Odense der fandt på at indsamle fodboldtrøjerne, som foruden Hillerød Fodbolds kamptrøje omfattede bl.a. trøjer fra Joachim Andersen (Crystal Palace), Kamil Grabara (FC. København) og Alexander Bah (Benfica). Eleverne satte fodboldtrøjerne på online auktion, og fik altså samlet hele 27.000kr kroner sammen til Danmarks Indsamlingen.
-Som klub støtter vi naturligvis op om Danmarks Indsamlingens gode formål, og støtter særligt gerne op, når det handler om unge der tænker ud af boksen med gode idéer, fortæller Hillerød Fodbolds daglige leder Simone Rich, der tog imod henvendelsen og fik koordineret indsatsen med klubbens 1. divisions trup.
-Der skal sendes en stor ros til de her drenge som har taget et skridt for at gøre en stor forskel, siger Hillerød Fodbold Elites direktør Jackie Rasmussen.

Bidrag der gør en forskel

I år samlede danskerne 100.009.254 kroner ind til verdens sårbare børn ved lørdagens tv-show på DR sendt fra Værket i Randers. Pengene skal nu ud at gøre gavn i 15 lande fordelt over hele kloden. Det er 17. gang, at indsamlingen afholdes. Siden Danmarks Indsamling blev afholdt første gang i februar 2007, har danskerne bidraget med mere end 1,4 milliarder kroner, der har hjulpet mere end syv millioner mennesker til en bedre tilværelse og fremtid.

Læs Hillerød Fodbold Elites artikel HER

Læs mere på om Danmarks Indsamling HER

Julius, Christian, Daniel, Aleksander, Joachim og Lucas (er ikke med på billedet) fra Tietgenskolen klasse

203 i Odense, kontaktede klubben fordi de havde tænkt ud af boksen for at samle penge ind til Danmarks Indsamling 2023

Luk