Menu

Hillerød Fodbold Elite A/S overtager klubbens kontraktfodboldtilladelse

image Formand for bestyrelsen for selskabet Hillerød Fodbold Elite A/S Jesper Lolk-Nielsen (tv) og formanden for moderklubben Hillerød Fodbold Henrik Emil Hansen
06. januar 2022 kl. 23:27
På en ekstraordinære generalforsamling i aftes stemte medlemmerne i Hillerød Fodbold for at overdrage Hillerød Fodbolds kontraktfodboldtilladelse til selskabet Hillerød Fodbold Elite A/S. 

”Det er fantastisk at medlemmerne bakker op omkring det spændende nye eventyr der nu venter forude for divisionsholdet. Formålet med selskabet er at skabe de ideelle organisatoriske og økonomiske rammer for at førsteholdet kan etablere sig i toppen af dansk fodbold. Det vil ikke alene løfte holdet, men også resten af klubben og hele byen, fortæller bestyrelsesformanden for Hillerød Fodbold Elite A/S, Jesper Lolk-Nielsen, som også er den største aktionær og står i spidsen for en kreds af lokale investorer, der kender klubben og byen godt. 

”Bestyrelsen i Hillerød Fodbold har været i dialog med investorkredsen i nogen tid, og det er glædeligt, at medlemmerne også ser aftalen som en fordel for moderklubben. Nu bliver der for os tid og ressourcer til at fokusere på at gøre børne- og ungdomsmiljøet endnu bedre, fortæller formand for Hillerød Fodbold Henrik Emil Hansen. 

”Der bliver ikke investeret store beløb, uden der er belæg for investeringen, der skal foretages. I første omgang har vi en spillertrup, hvor der skal tegnes eller gentegnes kontrakter, og vi skal kigge på transfervinduet med henblik på udskiftninger og tilpasninger, så vi kan bibeholde oprykningspladsen foråret ud, fortæller Jesper Lolk-Nielsen. 

”Aftalen betyder ikke de store forandringer i hverken organisationen eller driften af moderklubben. Den sikrer et årligt økonomisk tilskud og vi kan bruge al vores tid på alle andre hold end divisionsholdet. Og det glæder vi os til, siger Henrik Emil Hansen. 

Aftalen træder i kraft fra den 1. februar 2022, og er betinget af, at Hillerød Fodbold og Hillerød Fodbold Elite A/S indgår en tilfredsstillende aftale med Hillerød Kommune om selskabets brug af kommunens faciliteter på Hillerød Stadion, som administreres af Hillerød Gymnastik- og Idrætsforening (HGI Selvforvaltning).  

 

For flere informationer: 

- Hillerød Fodbold Elite A/S, bestyrelsesformand Jesper Lolk-Nielsen, mail jn@secma.dk, mobil 4038 6631 

-Hillerød Fodbold, bestyrelsesformand Henrik Emil Hansen, mail emi@hilleroedfodbold.dk, mobil 25 44 51 62