Menu

Fodbold For Fremtiden samarbejdet fortsætter

image Fra venstre ses Peter Bennett fra Hillerød Fodbolds bestyrelse, projektleder Tobias Nick Jensen DBU, Tim Bjørn G. Eriksen, Leder af Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter (HUV) og Hillerød Fodbolds daglig leder Simone Rich
09. februar 2023 kl. 15:58
Klubbens samarbejde med Hillerød Kommunes ungeindsats Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter (HUV) forlænges. I den forbindelse starter vi et nyt fodboldfitnesshold for 18-30-årige.

I alt var 30 unge en del af forløbets første 26 uger i Hillerød. Fremmødeprocenten var 70 procent og efterfølgende er:

✅ 30 procent kommet i ordinært job

✅ 20 procent kommet i uddannelse

I løbet af 2023 vil deltagerne på Fodbold For Fremtiden holdet også komme på en skræddersyet træneruddannelse, ligesom de også skal være med til at planlægge et Fodbold for fremtiden stævne, som skal afholdes på Hillerød Stadion i løbet af året. 

Nyt hold for yngre voksne

Som et nyt tiltag vil nogle af de unge, som er tilknyttet Fodbold For Fremtiden holdet, oprette et fortsætterhold for tidligere og nuværende deltagere på holdet. På den måde har de unge stadig mulighed for at have tilknytning til fodboldklubben og til de andre unge på holdet, selvom de ikke nødvendig er en del af det aktive forløb.

Opnå livsduelighed

Fodbold For Fremtiden er et 4-årigt beskæftigelsesprojekt, som har til formål at udvikle en ny beskæftigelsesrettede metoder med fokus på at hjælpe unge ledige mellem 18 og 29 år i udsatte positioner ud af offentlig forsørgelse og ind i meningsfulde fællesskaber. Ambitionen er at skabe ny viden om, hvordan civilsamfund og jobcentre sammen kan være med til at hjælpe unge ud af offentlig forsørgelse og opnå livsduelighed.

Fodbold For Fremtiden holdet træner og har bagefter jobcafe på Hillerød Stadion hver tirsdag og torsdag kl 9.30-12.30. Læs mere om holdet HER

Forlængelsen af samarbejdsaftalen med HUV står på skuldrene af metodeudviklingsprojektet til ’Fodbold for fremtiden’, som er støttet af Villum Fonden og Velux Fonden. Hillerød Fodbold har samarbejdet med Hillerød Fodbold Elite om projektet.

 

 

Luk