Menu

Succesfuld camp for ukrainske flygtninge på Hillerød Stadion

image En del af de ukrainske flygtninge familier der er ankommet til kommunen fik i påsken mulighed for at dyrke idræt og hygge sig på Hillerød Stadion
19. april 2022 kl. 22:41
I påsken blev der spillet fodbold, løbetrænet, lavet bål og hygget da Hillerød Fodbold og DGI i samarbejde med løbeklubben HV Runners og Hillerød kommune afviklede idræts camp for ukrainske flygtninge

I påsken var Hillerød Fodbold værter for en idræts camp for de ukrainske flygtninge familier, der er ankommet til Hillerød kommune de seneste uger. Med støtte fra DGI, løbeklubben HV Runners og ikke mindst Hillerød kommune, så blev det til et par fantastiske dage i det gode vejr på området foran det røde hus på Hillerød Stadion.

Stor tak til de frivillige trænere der spillede fodbold, løbetrænede, lave bål og hyggede med de ukrainske flygtninge børn. Og stor tak til Frivilligcenter Hillerød der støttede op med deltagelse og samtale med de voksne ukrainere. Og tak til formand for Ældre i bevægelse, Ole Thomsen for at stille op med en petanque aktivitet.

Onsdag aften var flere af campens frivillige med til at indsamle overskudsmad fra supermarkeder i Hillerød og omegn. I helligdagene efter indsamlingen blev maden kørt ud til de mange ukrainske familier der deltog til idræts campen. Indsamlingen blev organiseret af Stop Spild Hillerød.

Initiativet blev støttet af Hillerød Kommunes Bevæg dig for livet pulje.

Maryna Pavlenko fra Frivilligcenter Hillerød, Peter Bennett fra Hillerød Fodbolds bestyrelse, daglig leder

Simone Rich fra Hillerød Fodbold og Clara-Andrea Jacobsen fra DGI