Menu

Sejr til Fodbold For Fremtiden holdet

image Fodbold For Fremtiden-holdet og deres trænere i skøn forening med Tobias Nick Jensen fra DBU, Peter Bennett fra Hillerød Fodbolds bestyrelse, daglig leder i Hillerød Fodbold, Simone Rich samt dagens modstanderhold, som bestod af sagsbehandlere og ledere fra Jobcenter Hillerød
21. november 2022 kl. 15:22
I dag mødtes deltagerne på klubbens Fodbold For Fremtiden hold i en kamp mod deres sagsbehandlere på Jobcenter Hillerød, der var til personaledag på Hillerød Stadion

I dag gæstede knap 100 medarbejdere fra Jobcenter Hillerød klubhuset som led i en personaledag med temaet velfærdskommunen 2023.

Peter Bennett fra Hillerød Fodbolds bestyrelse bød velkommen til Hillerød Stadion hvorefter arbejdsmarkedschef Stine Hollendsted faciliterede personaledagen, hvor man kom omkring de opgaver, der skal løses og løftes fremadrettet på beskæftigelsesområdet i Hillerød kommune.

Orangeriet sørgede for forplejning hele dagen, der sluttede kl 16. En af dagens højdepunkter var en kamp på kunstgræsset mellem deltagerne på klubbens Fodbold For Fremtiden-hold og deres sagsbehandlere i Hillerød kommune. Kampen blev vundet af Fodbold For Fremtiden holdet med 4-3 efter at have været bagude 0-3. Der er allerede aftalt revanche opgør til foråret. Tak til selvforvaltningen for at rydde sneen i morges, så banen stod knivskarpt.

Læs mere om Fodbold For Fremtiden holdet HER

Arbejdsmarkedschef Stine Hollendsted fra Jobcenter Hillerød faciliterede personaledagen i dag, hvor medarbejderne kom omkring de opgaver, der skal løses og løftes fremadrettet på beskæftigelsesområdet i Hillerød kommune.

 

Luk