Menu

Sammenhængskraft og fællesskab er i centrum i december

image I weekenden blev årets interne fællesskabsevent Nissecup afviklet, hvor bl.a. Victor Mohr fra 1. divisionstruppen dømte flere af kampene
08. december 2022 kl. 01:38
December byder traditionen tro på flere af store fællesskabsevents, hvor spillere, forældre og ledere mødes og hygger på tværs. Og det tætte samarbejde med Hillerød Fodbold Elite kommer til udtryk.

-Nej, hvor har vi savnet Nissecup, sagde en af deltagerne til weekendens interne fællesskabs fodboldstævne, der blev afviklet i Hillerødsholmskolens hal efter en pause på to år pga Corona. Til Nissecup blandes spillere fra børne- og ungdomsårgangene på hold, hvor de spiller kampe fra morgen til sen eftermiddag. Årets tema var naturligvis VM i fodbold. Knap 160 spillere og lige så mange forældre, familiemedlemmer og frivillige deltog. Og et par af Hillerød Fodbold Elites 1. divisionsspillere lagde vejen forbi for at skrive autografer og dømme nogle af kampene.

Støtte til det danske landshold

Og apropos VM i fodbold, så fik U10 årgangen i forrige uge afholdt VM-aften med fællesspisning og hvor hele årgangen sammen så Danmarks VM-kamp mod Australien på storskærm i klubhuset. Trods frustrationen over det danske fodboldlandsholds endeligt til VM, så bliv der hygget til den store guldmedalje denne aften.

Gløgg og æbleskiver

Forleden blev klubhuset fyldt med forældre, børn, trænere, frivillige samt 1. divisionsspillere og stab til den traditionsrige ”Gløgg & Æbleskive”-aften i klubhuset i samarbejde med Orangeriet på Hillerød Stadion. Vi er vilde med fællesskaber på tværs i Hillerød Fodbold. Og elsker det tætte samarbejde vi har med vores 1. divisions overbygning, Hillerød Fodbold Elite. De støttede op omkring julearrangementet med bl.a. autografskrivning samt besøg af holdets maskot Kong Teddy.

Tak til  medlemmer og frivillige

I Hillerød Fodbold tæller resultaterne på banen, men fællesskabet udenfor kridtstregerne er mindst lige så vigtigt. Tak til klubbens daglige leder Simone Rich for at holde sammen på såvel det sportslige som de vigtige fællesskabs arrangementer i klubben. Tak til alle der støtter op om foreningsfællesskabet – Hillerød Fodbold er mere end en fodboldklub🟠⚫️

U10 årgangen lavede VM hyggeaften med fællesspisning og Danmarks VM-kamp mod Australien på storskærm i klubhuset

Forleden blev årets "Gløgg & Æbleskiver"-arrangement afholdt i klubhuset.

 

   

1. divisionsholdets spillere fra Hillerød Fodbold Elite deltog og skrev autografer til det årlige "Gløgg & Æbleskiver"-arrangement.

 

 

 

Luk