Menu

Kampreferat Hillerød Fodbold - BK Frem

image
10. august 2019 kl. 20:41
Dagens kamp mod BK Frem startede med at bliver udsat af kampens dommer med 15/20 minutter pga. regn og torden.
Så da spillerne havde varmet op for anden gang, kunne kampen endelig blive sat i gang, men under meget svære betingelser.
Det var udfordrende at få spillet til at hænge sammen for begge hold og dette skulle vise sig, at kampen skulle bære præg af hele vejen igennem. Dog skal det siges at forholdene blev lidt bedre i 2. halvleg.
Kampens første 25 min. var en stor kamp om midtbanen, hvor der var mange tilfældigheder og tilfælde hvor spillerne enten gled eller bolden smuttede fra dem og ud af spil. Man skulle helt frem til kampens 27 min. før Saad Abbouch fandt Essam Salamoun tæt inde foran mål, men desværre kunne Essam Salamoun ikke styre bolden og afslutningen gik over mål. Godt 5 min. senere fandt Mathias Johnsen med en god lang stikning Saad Abbouch, men igen var bolden meget svær at styre, så chancen gled fra ham og stille og roligt ind til BK Frems målmand.
Kort før halvleg brød Jonathan Witt et BK Frem opspil og satte Tobias Bis Andersen op med en god stikning, men desværre for Hillerød Fodbold og Tobias kunne målmanden redde afslutningen og så gik begge hold til pause med stillingen 0-0.
Da begge hold kom ud til 2. halvleg var regnen stoppet og det gjorde at begge hold igen kunne begynde at spille det fodbold, som de begge er kendt for. I kampens 51 min. tog Saad Abbouch chancen udefra og BK Frems målmand måtte finde en forholdsvis god redning frem for at Hillerød Fodbold ikke skulle bringe sig foran 1-0. BK Frem satte spillet hurtigt i gang igen og slog en god kontra mod Hillerød Fodbolds mål, men via et fantastisk tilbage løb af Oliver Basse kunne han nå tilbage og klare situationen for Hillerød Fodbold. Efter 59 min. slog Hillerød Fodbold en kontra, men en af BK Frems spillere nedlagde Tobias Bis Anderen bagfra og stort frispark en 2-3 meter uden for straffesparksfeltet. Dette frispark tog Jonathan Witt sig af og endnu engang måtte BK Frems målmand finde en god redning frem.
Så tog torden og regn fat igen og dagens dommer valgte at afbryde kampen efter 20 min. og kampen blev sat i gang igen efter cirka 10 minutters afbrydelse. Kort efter kampen var sat i gang igen fik BK Frem et hjørnespark - dette blev slået på forreste stolpe og Jonathan Witt skulle "bare" heade bolden væk, men han gled og bolden forsatte hen over ham. Heldigvis blev BK Frem spilleren lige bag ved Jonathan Witt også overrasket, så hans afslutning trillede stille og roligt ud til målspark. Så virkede det som om at Hillerød Fodbolds spillere igen begyndte at få spillet til at flyde og holdet kom frem til flere "lige ved og næsten" afslutninger. Men BK Frem lå hele tiden og lurede på deres kontra muligheder og på et af disse kunne Simon Sharif via et igen fantastisk retur løb, redde Hillerød Fodbold ud af en ellers god BK Frem kontra chance.
Og bedst som alle var ved at indstille sig på en 0-0 kamp under svære vejrmæssige forhold, stjal indskiftede Lasse Spaniel bolden fra en BK Frem spiller midt på banen og fik den spillet fint ud til en fremad løbende Simon Sharif, men der var ikke mange Hillerød Fodbold spillere i feltet.
Indlægget blev slået på tværs af straffesparksfeltet, hvor BK Frems back troede at han havde styr på situationen og han ville bare skærme bolden ud til målspark - men han havde ikke orienteret sig godt nok, for pludselig kom Tobias Bis Andersen frem bag ham og tæmmede bolden med låret og med at meget tørt og velplaceret skud, kunne Tobias Bis Andersen bringe Hillerød Fodbold foran 1-0 i kampen 87 min.
Til stor lettelse og glæde for dagens 396 tilskuere.
Dette ville BK Frem ændre på med det samme, så de satsede med at sende et par store centrale forsvarsspillere helt op i feltet.
Og så blev boldene "bare" slået helt ind i Hillerød Fodbolds straffesparksfelt. Første chance var et godt hovedstød, som gik tæt over, men målmand Rasmus Lyng havde styr på bolden hele vejen. I kampens overtid slog BK Frems målmand et frispark i feltet. Bolden blev headet på tværs af feltet og den altid farlige Daniel Elly Pedersen fik afsluttet, men heldigvis stod stolpen i vejen og bolden sprang igen i spil og endnu en BK Frem spiller fik afsluttet. Et godt kæmpende og fightende forsvar fik afværget denne kæmpe BK Frem mulighed.
Og det var ikke slut med det, BK Frem kom til endnu en stor chance, igen var det Daniel Elly Pedersen, som fik afsluttet. Heldigvis gik bolden tæt forbi den nærmeste stolpe og ud til målspark.
Og så kunne dommeren fløjte kampen af og dermed endnu 3 helt fantastiske point til Hillerød Fodbolds point konto.
En stor indsats og fremragende indstilling fra Hillerød Fodbolds side - de kan åbenbart bare ikke tabe til BK Frem.
Store indsatser fra Hillerød Fodbolds unge midtbane duo Oliver Basse og Marinus Due Grandt - fantastisk boldomgang og et kæmpe løbe pensum disse to 18/19 årige drenge har. Også store roser til Magnus Klarskov Nielsen og Jonathan Witt for at holde sammen på holdet de sidste hektiske 5-7 minutter, hvor BK Frem satsede for at få en udligning.
Mål :
87 min.  1-0 Tobias Bis Andersen.
Udskiftninger :
58 min.: Essam Salamoun ud og Benjamin Bennett-Larsen ind.
73 min.: Saad Abbouch ud og Lasse Spaniel ind.
81 min.: Magnus Nathansen ud og Jonathan Masamuna ind.