Menu

Kampreferat 26/10 HIK - Hillerød Fodbold

image
26. oktober 2019 kl. 19:54

Normalt står Hellerup IK og Hillerød Fodbold godt til hinanden - spille stilen minder lidt om hinandens, men i dagens opgør må man sige at Hellerup IK var en del mere klar end Hillerød Fodbold fra kampstart og gav i løbet af 6 minutter virkelig Hillerød Fodbold noget at tænke over.

Der skulle ikke gå mere end 1 minut og 42 sekunder før bolden lå i Hillerød Fodbolds mål for første gang.

Hellerup IK fik et forholdsvis ufarligt indkast midt på Hillerød banehalvdel. Dette blev kastet langt og desværre blev Hillerød Fodbold forsvarskæde totalt fanget og så kom Andreas Smed til baglinjen og han kunne finde en energisk Oliver Angus på bagerste stolpe og så stod den 1-0 til Hellerup IK. Men det fik ikke Hillerød Fodbold til at vågne op og der stod ikke mere end 5.24 på stadionuret før bolden igen lå i Hillerød Fodbold mål. Igen i bold i dybden bag 3-mands kæden og på tværs igen, denne gang stod Andreas Smed fri midt foran mål og hans første afslutning reddede Tim Lund fint, men på riposten kunne han ikke gøre yderligere og så stod det 2-0 til Hellerup IK. Derefter var det som om at gassen gik lidt at Hellerup IK og Hillerød Fodbold kom væsentligt bedre med i kampen. Og så kunne Hillerød Fodbold også begynde og kreere chancer. Luca De Biase vente fint på sin direkte modstander og fandt Nikolaj Kristensen med en god stikning i dybden, men desværre i sidenettet. Igen kort efter ved et godt vedvarende pres på Hellerup IK bagerste folk, fandt Jonathan Witt via en god diagonal bold igen Nikolaj Kristensen, men igen uden det ønskede resultat, men det smagte af mere for Hillerød Fodbold. Essam Salamoun finder igen en angrebsivrig Nikolaj Kristensen, men denne gang laver Hellerup IK et frispark for at stoppe situationen. Dette frispark sparker Nikolaj Kristensen selv, men desværre hele vejen igennem Hellerup IK's straffesparksfelt - heldigvis kan Maksym Fitel stadig holde bolden i spil på baglinjen, han vælger fornuftigt at spille baglæns til Mathias Johnsen, hvis indlæg Hellerup IK's målmand må give en ripost på - her stod Hillerød Fodbolds Magnus Klarskov klar til at sparke bolden de sidste meter over stregen - 2-1 og Hillerød Fodbold er med igen og der er lige lidt over en times bold tilbage.

Kort efter måtte Maksym Fitel desværre lade sig skifte ud med en skadet fod.

Dog skal det nævnes at Hellerup IK blev ved med at leve på mange lange bolde frem på deres hurtige angribere. På en af disse bliver Hillerød Fodbold igen lidt unødvendigt fanget lidt fremme på banen og igen et godt indlæg, men denne gang er Magnus Klarskov påpasselig og han redder situationen ud til hjørnespark. Dette var starten til at Essam Salamoun, dagens bedste offensive kort, begyndte at vise nogle eksempler på hans driblefærdigheder. Flere gode ture mod Hellerup IK's mål, men lige de sidste detaljer eller klasse stikninger mangler. Efter endnu et boldtab midt på banen laver Hillerød Fodbold et "nødvendigt" frispark lige på kanten af straffesparksfeltet, men heldigvis havde Hellerup IK ikke det nødvendige held og så kunne man gå til pause bagud 2-1.

2. halvleg startede med at Hillerød Fodbold satte sig tungt på kampen og Hellerup IK så ikke ud til at være klar til at spille 90 min.

Flere af spillerne faldt i niveau og hvis man husker tilbage på det første interne opgør, så gik Hellerup IK helt ned konditionsmæssigt i de sidste 30 minutter. Så man kunne jo kun håbe at dette ville ske igen. Først finder Essam Salamoun efter endnu en drible tur Nikolaj Kristensen, men via en god afslutning, må målmanden give hjørnespark og yderligere få minutter efter kom Jonathan Witt til en kvalificeret afslutning, men desværre i begge tilfælde uden scoring. Hellerup IK kunne også være lidt med, men det var meget sporadisk - bedste bud var et lop fra 35/40 meters afstand af Jonas Hebo, men den gik forbi mål, men det så også ud til at Tim Lund havde styr på afslutningen hele vejen. Kort efter igen en Hellerup IK kontra, men den sidste dribling bliver for lang og Hillerød Fodbolds målmand Tim Lund vælger at kaste sig ud og gribe bolden, men underligt nok vælger den ind skiftede Hellerup IK spiller Andreas Lissau at kaste sig frem efter bolden, med knopperne forrest og lige ind i Tim Lund - det så voldsomt ud, men heldigvis var Tim Lund klar igen efter noget behandling. Største Hillerød Fodbold chance i 2. halvleg tilfaldt Jonathan Masamuna i det 76 min. Jonathan Witt finder Jonathan Masamuna med en fornem bold op igennem Hellerup IK's forsvarskæder og han vender og vinder energisk en tackling og finder Mathias Johnsen godt ud på kanten, indlægget fejlede ikke noget, men desværre var der ingen angribere til at følge op på det flotte opsatte angreb. Og så gik det som det gør i mange kampe, Hillerød Fodbold satsede mere og mere og sendte flere og flere folk frem på banen, som man skal i sådan en "bagud 2-1 situation" og så kunne Hellerup IK slå en kontra. Jonas Hebo bliver sendt i dybden og afslutter. Igen havde målmand Tim Lund hånden på og Magnus Klarskov prøvede energisk at nå afslutningen inden mållinjen, men det viste sig at være forgæves. Linje dommeren dømte den over stregen og så stod den 3-1 til Hellerup IK, kampens slutresultat.

Dagens triste besked :

Maksym Fitel er blevet undersøgt og det har desværre vist sig, at det er en brækket fod.

Held og lykke og god bedring herfra til Maksym Fitel.

14 kampe og 16 point.

Mål :

02 min. 1-0 Oliver Angus.

06 min. 2-0 Andres Smed.

25 min. 2-1 Magnus Klarskov.

90 min. 3-1 Jonas Hebo.

Udskiftninger :

29 min.: Maksym Fitel ud og Frederik Roepstorff ind.

62 min.: Marinus Grandt ud og Oliver Basse ind.

83 min.: Jonathan Masamuna ud og Saad Abbouch.

Næste turneringskamp på hjemmebane bliver lørdag d. 2 november kl. 14.00 mod B93.

Vi glæder os til at se Jer alle igen på Hillerød Stadion lørdag d. 2 november kl. 14.00