Menu

Hillerød Fodbold rykker op i NordicBet Ligaen

image Lørdag den 4. juni kom den foreløbige kulmination på Hillerød Fodbolds eventyrlige udvikling, der på ti år har bragt klubbens bedste herreseniorhold fra serie to til NordicBet Ligaen. Foto: Jakob Skov
06. juni 2022 kl. 14:13
Hillerød Fodbold har aldrig spillet på så højt et niveau som NordicBet Ligaen før. Derfor er oprykningen en stor milepæl for Hillerød Fodbold, Hillerød Fodbold Elite A/S og Hillerød som by.

På ti år er Hillerød Fodbolds bedste herresenior hold gået fra serie to til NordicBet Ligaen. En helt enestående sportslig rejse der fik et afgørende boost for fire måneder siden, da en række investorer stiftede Hillerød Fodbold Elite A/S med målsætningen om en oprykning. Og oprykningen kom i hus lørdag den 4. juni.

Fra Hillerød Fodbolds bestyrelse og sportslige ledelse skal lyde et stort TILLYKKE med oprykningen til spillerne, staben, investorerne (Hillerød Fodbold Elite A/S) og sponsorerne. Stor tak til de mange frivillige og bolddrenge/piger samt indløbsdrenge/piger, der har hjulpet til når der var hjemmekampe.
Tak til Selvforvaltningen for at sørge for gode baner at spille og træne på og Orangeriet for deres berømte stadionpølse.
Og naturligvis tak til alle de medlemmer der til både ude- og hjemmekampene har bakket holdet op i orange trøjer og sunget slagsange som ”Sommer, sommer og sol. Duften af Hillerød i første division” .
Og ikke mindst tillykke til Hillerød kommune. Sikke en eksponering Slotsbyens hold vil give Hillerød den kommende tid.
Fotos: Jakob Skov