Hillerød Fodbold løb med U16 SM-guldet

image Fra venstre Træner Thomas Sild Rasmussen, Marcus Lindgren Rasmussen, Nemanja Isaijevic, Andreas F. Christoffersen, William Bøge Pedersen, Christian Wade Jensen, Thor Larsen, Villads Risgaard og Marcus Lundsgaard
07. marts 2023 kl. 23:17
I weekenden vandt klubbens U16 mandskab sjællandsmesterskaberne i futsal

U16 holdets kampe i den indledende runde bød på skiftende resultater, men i både mellemrunden og finalerunden spillede træner Thomas Sild Rasmussens mandskab solidt og godt. Den første kamp i finalerunden blev vundet 2-1 over Hvalsø IF. Den næste 2-0 over Borup IF. Hillerød kunne derfor med en sejr over favoritterne Glostrup (med hjælp fra resultatet imellem Dianalund og Hvalsø IF) sikre sig sjællandsmesterskabet.

Tændt kamp

Der var tænding på kampen, da begge hold med en sejr kunne vinde mesterskabet. Hillerød bragte sig foran 1-0 efter fire minutters spil. Marcus Lindgren lagde en præcis aflevering på tværs i målfeltet. Villads Risgaard dukkede op og sparkede bolden sikkert i mål. Efter seks minutter øgede Hillerød Fodbold til 2-0 ved et selvmål fra Glostrup. Derefter spillede holdet bolden rundt til dommerens slutfløjt lød.

SM i hus

Så var der fuld fokus på resultatet i kampen mellem Dianalund og Hvalsø IF. Med et uafgjort resultat i den kamp var mesterskabet i hus. Kampen endte 0-0, og så kunne Hillerød Fodbold ikke hentes længere. Man gik altså på banen til den sidste kamp mod Dianalund som sjællandske mestre. Også denne kamp blev vundet (2-0).

Kæmpe stort tillykke fra alle i klubben!