Menu

Gratis FerieCamp på Hillerød Stadion

image
04. juli 2022 kl. 08:45
Igen i år inviteres kommunens børn og unge samt ukrainske flygtninge til gratis FerieCamp på Hillerød Stadion med masser af sjove aktiviteter og frokost

-FerieCamp er til for de børn, der ikke skal ud og rejse, eller hvis forældre ikke har et sommerhus. De skal også have en sjov sommerferie, og den kan de få hos os, fortæller campleder Peter Bennett fra Hillerød Fodbold. I år afholdes campen fra mandag den 11. juli til og med torsdag den 14. juli 2022 mellem klokken 9 og 14 alle dage. Og lige som sidste år kan børnene hver dag vælge aktiviteter som gårdliv med heste og dyr, outdoor i Selskov eller boldspil og leg på Hillerød Stadion. Der er gratis frokost til alle børn. Se film fra sidste års feriecamp her

-FerieCamp minder meget om en feriekoloni, hvor fællesskabet og det at lave aktiviteter med andre er det vigtigste, fortæller Simone Rich, som man skal tilmelde sig hos ved at sende en sms eller mail senest dagen før klokken 12 med navn på barn, alder og dato for den eller de dage, som barnet vil deltage i feriecampen. Skriv/ring til mail camp@hilleroedfodbold.dk eller mobil 2248 5566.  

I samarbejde med Frivilligcenter Hillerød og Hillerød kommune har vi inviteret kommunens ukrainske flygtninge til at deltage. Børnene kan deltage til aktiviteterne og de ukraniske forældre kan hænge ud med fri wifi og en god kop kaffe i FerieCamps forældrecafé i det røde hus. 

Læs mere om FerieCamp 2022 her

FerieCamp arrangeres af Hillerød Fodbold, HFO Ødammen og Mødrehjælpen Hillerød. Man behøver ikke at være medlem af Hillerød Fodbold eller gå på Ødammen for at være med. Alle børn i kommunen er velkomne.

FerieCamp 2022 støttes af Hillerød kommunes Bevæg dig for livet pulje, Broen Hillerød, Dansk Flygtningehjælp, DGI og Hillerød kommunes særlige sommerferie initiativ for ukrainske flygtninge. Frugt og vand doneres af Netto på Frederiksværksgade. Tak til Levuk.