Menu

Fuld fokus på børneholdene

image Lasse Deichmann Egelund har senest været ansat i AGF, og har før det været hos FC Nordsjælland, hvor han bl.a. har stået for klubsamarbejdet med Hillerød Fodbold. Her står Lasse med Hillerød Fodbolds daglige leder Simone Rich.
09. februar 2023 kl. 15:14
Lasse Deichmann Egelund der kommer fra AGF er ansat i en ny stilling som børneudviklingstræner.

Vi opgraderer vores tilgang til børnefodbold årgangene med ansættelsen af Lasse Deichmann Egelund som børneudviklingstræner. Lasse har senest været ansat i AGF, og har før det været hos FC Nordsjælland, hvor han bl.a. har stået for klubsamarbejdet med Hillerød Fodbold. Et samarbejde som vi har værdsat højt.

Ambitionen med ansættelsen er at skabe sunde og glade børn samt at få lagt et kropsligt fundament for børnenes fodboldfaglige udvikling. Det skaber vi gennem forpligtende fællesskaber og gennem spil, leg, kreativitet, begejstring og glæde.

Stærkt børnefodboldmiljø

-Vi har været i dialog med Lasse gennem længere tid, fordi han har besidder de menneskelige samt fodboldmæssige kompetencer, som skaber værdi for klubben. Trods Lasses unge alder, 22 år, har han en solid og yderst relevant erfaring på børneområdet, fortæller Hillerød Fodbolds daglige leder Simone Rich og tilføjer,

- Hillerød Fodbold er godt på vej til at danne rammerne omkring et stærkt børnefodboldmiljø. Vi er i positiv fremdrift, og jeg glæder mig til at både børnetrænerne, forældrene og ikke mindst spillerne får Lasses energi at mærke på banerne.

Kæmpe potentiale

Jeg ser frem til at arbejde i Hillerød Fodbolds voksende børneafdeling, som jeg gennem de sidste 18 måneder har fulgt fra sidelinjen, hvor jeg har kunne se en sund kultur danne sig. Potentialet i klubben er stort, og jeg ser frem til at skulle være med til at indfri så meget af potentialet som muligt i samarbejde med trænere og ledere, kommenterer vores nye børneudviklingstræner Lasse Deichmann Egelund.

Lasse er indehaver af UEFA B-licens og er tilmeldt den nye B-Youth uddannelse med opstart I marts.

 

Velkommen til klubben, Lasse 🟠⚫ 

 

Luk