Menu

Borgmester Kirsten Jensen takker for indsatsen

image Lillenytårsaften lagde borgmester Kirsten Jensen vejen forbi aktivitetscampen for ukrainske flygtningebørn i Hillerød kommune
31. december 2022 kl. 17:01
På 2022s sidste dage var Hillerød Fodbold med til at lave aktiviteter og fremme foreningsfællesskab for ukrainske børn i Hillerød kommune

- Godt nytår og tak for alt det i gør, var borgmester Kirsten Jensens ord til Hillerød Fodbold, da hun lillenytårsaften gæstede Broen Hillerød og DGI Nordsjællands aktivitetscamp for ukraniske flygtninge børn. Den blev afholdt fra 28.-30. december 2022 på Frederiksborg Byskole. 

På campen fik vores trænere bl.a. spillet fodbold, basketball, lavet gymnastik, danset og stået på ski med børnene. Klubbens Jump4Fun træner Tobias Kobberup, daglige leder Simone Rich, børne & udviklingstræner Jesper L. og skiinstruktørerne Sofie Møller Jørgensen og Carl Hendriksen samt foreningsbrobygger Frank Gottlieb var aktive på campen. Dansk Flygtningehjælps fritidspulje gjorde bl.a. dette muligt.

En særlig camp

I 2022 har flere trænere og medlemmer fra Hillerød Fodbold deltaget som frivillige i camps for ukrainske flygtningebørn i både påske-, sommer- og efterårsferien. Og nu altså også i juleferien.  

"Sidst disse børn holdt jul og nytår foregik det hjemme i Ukraine i trygge omgivelser. Siden da har flere af dem set og hørt ting, som børn ikke bør se og høre, så julecampen var ganske særlig for dem, forklarer Peter Bennett, der sammen med pædagog Daria Iakovenko fra Hillerød kommunes skoleafdeling har arrangeret aktivitetscampen. 

Vigtigt at bidrage

"Børn på flugt har stor glæde af at deltage i Hillerøds foreningsfællesskaber. Derfor er disse camps vigtig, da de giver en hjælpende hånd til at børnene kan blive en del af kommunes foreningsliv, slutter Peter Bennett.

Hillerød Fodbolds medlemmer, trænere, ledere og bestyrelse kan gøre en forskel. Vi har brug for at skabe en bedre verden sammen, når vi i fodboldverdenen taler om at være 'En Del af Noget Større’, handler det for Hillerød Fodbold om at vi bidrager til samfundet.

 

Læs Frederiksborg Amts Avis artikel om campen HER

 

Hillerød Fodbolds Jump4Fun træner Tobias Tobberup fik bl.a. spillet fodbold med børnene på aktivitetscampen.

 

Lillenytårsaften lagde borgmester Kirsten Jensen vejen forbi aktivitetscampen. Fra venstre ses pædagogisk leder Daria Iakovenko, Hillerød Fodbolds træner Tobias Kobberup, aktivitetsleder Oksana Gamma, daglig leder i Hillerød Fodbold Simone Rich, Peter Bennett der repræsenterer både Hillerød Fodbold, DGI og Broen Hillerød, bestyrelsesformand for DGI Nordsjælland Per Frost Henriksen og Hillerøds borgmester Kirsten Jensen.

 

 

 

Luk