Menu

Hillerød Fodbold Akademi

Hillerød Fodbold Akademi bygger på Hillerød Fodbolds 4 værdier og ønsket om at uddanne og udvikle dygtige lokale talenter til alle Hillerød Fodbolds førstehold gennem aldersrelateret træning på højeste niveau.

Hillerød Fodbold Akademi er for klubbens egne drenge på U13 – U15 (født i 2007-2009), som ønsker et ugentligt ekstra træningstilbud af høj faglig kvalitet med dygtige trænere.

På akademitræningen i Hillerød Fodbold har vi fokus på koordination og motorik, udvikling af individuelle tekniske/taktiske færdigheder, spilintelligens samt det mentale aspekt.

Indhold

  • 1 ugentlig træning á 1½ times varighed (40 træningspas/60 timer pr. år fra august -juni)
  • Individuelt fokus med tracking af udvikling (gennem app’en Better Coaching)
  • 2 årlige fællesspisninger med relevante foredrag
  • Træning i mindre grupper
  • Besøg af gæstetrænere i løbet af året
  • Akademi T-shirt
  • Mulighed for at tilkøbe ekstra tøjpakke
  • Deltagelse i relevant stævne

 

Pris

Kr. 2.000,- halvårligt. Betales forud 2 gange om året hhv. august og januar.
* Der tages forbehold for Corona o.a. uforudsete hændelser og kontingentet betales ikke tilbage

 

Udvælgelse af spillere

Alle spillere på Hillerød Fodbolds relevante årgange (U13 – U15) observeres og udvælges af Hillerød Fodbolds Akademichef og Talenchef i tæt samråd med årgangenes trænere. Spillerne vil herefter få direkte besked med tilbud om deltagelse på Hillerød Fodbold Akademi.

 

Evaluering af spillere

Spillerne vil løbende blive evalueret, men er som udgangspunkt garanteret en halvsæson, medmindre der opstår særlige omstændigheder. Op til afslutningen på 1. halvdel af sæsonen (november) vil spillere, der eventuelt er i risiko for at ryge ud, blive informeret. I december bestemmes hvem der kan fortsætte og hvem der skal forlade Akademiet.

 

Antal deltagere

Det forventede antal deltagere på Hillerød Fodbold Akademi er 15 – 24 spillere.

 

Opstart og sæson

Sæsonen starter fredag d. 20. august 2021 (uge 33) og slutter fredag d. 24. juni 2022 (uge 25). Der er ikke træning i skoleferier og på helligdage.