Menu

Ud i livet - idræt for psykisk sårbare borgere

Hillerød Fodbold har tre skræddersyede trænings- og fællesskabshold med tilpasset træning for psykisk sårbare borgere. 

 

Gå holdet

Mandag kl 12.00-13.00, ved det røde hus på Hillerød Stadion

Vi bruger naturen som et træningscenter, og her kan alle være med til en blanding af gåture, stimulering af sanserne, mindfulness og hjernegymnastik. Uderummet giver os masser af plads, og vi bruger elementer i naturen som sjove træningsredskaber. Vi følges ad og vil både tale og være stille sammen. Vi  går hver mandag kl. 12.00-13.00. Kom og vær med. Har du spørgsmål send en sms til: Ian Woodward, mobilnr 72326725. Hillerød Fodbold byder altid på en kop kaffe og snacks efter gåturen.

Gå vært: Ian Woodward, mobil 72326725, mail ianwo@hillerod.dk 

 

Styrketrænings holdet

Mandag 13.30 - 14.30 ved det røde hus på Hillerød Stadion

Vi træner i Hillerød Fodbolds fitnesslokale på Hillerød Stadion– eller udenfor hvis vejret er godt. Træningen tilpasses gruppen og den enkelte, og vi bruger de redskaber, der er til stede dér, hvor vi er. Pulsen kommer op, og der afsluttes med udstrækning. Vi træner hver mandag kl. 13.30-14.30. Kom og vær med. Har du spørgsmål send en sms til: Peter Bennett, mobilnr 24975342. Hillerød Fodbold byder altid på en kop kaffe og snacks efter gåturen.

Styrketrænings instruktør: Peter Bennett, mobil 24975342, mail pb@hilleroedfodbold.dk

 

Boldspilsholdet

Tirsdag kl 13.30 -14.30, ved det røde hus på Hillerød Stadion

Boldspil foregår som sædvanligt ude på stadion med en træner fra DGI og en peer fra CUS. Vi spiller forskellige slags boldspil, men med et socialt fokus, så alle kan deltage, hvad enten man er boldvandt eller nybegynder. Vi varmer op med boldøvelser, der bygger på samspil og leg med bolden. Kom og vær med til at bestemme, hvad det er for et boldspil vi skal spille. Det bliver sjovt! Ingen tilmelding nødvendig. Bare duk op og vær med. Hillerød Fodbold byder altid på en kop kaffe og snacks efter træningen.

Tilmelding er ikke nødvendigt. Bare duk op og vær med.

Træner for boldspil holdet: Gift Elkjær, mobil 60216395

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sportslig leder for alle Ud i Livet holdene

Peter Bennett

Mobil 24975342

Mail pb@hilleroedfodbold.dk 

 

Ud i livet er blevet til i et samarbejde mellem Hillerød Fodbold, Hillerød kommune, Frivilligcenter Hillerød, DGI og Center for Udvikling og Støtte (CUS).