Menu

Sponsorløbet 2023

image Har du husket at tilmelde dig sponsorløbet den 17. september 2023? Hvis ikke, så skynd dig ind på Kampklar og tilmeld dig med det samme

Har du husket at tilmelde dig sponsorløbet den 17. september 2023? Hvis ikke, så skynd dig ind på Kampklar og tilmeld dig med det samme

Sponsorløbet er en sjov - social dag, hvor klubbens børne- og ungdomsspillere løber så langt de kan på 30 minutter. Spillerne løber sammen med deres årgang, og sponsorer donerer penge pr. løbet meter eller som et fast beløb. 

Man kan tilmelde sig via KampKlar allerede nu.

Det sker der på dagen

På dagen vil hver årgang vil have en løbetid på en halv time (nøjagtige tidspunkter vil blive meddelt inden løbet). Forvent derfor at investere omkring en time på dagen. I er mere end velkomne til at blive efter løbet og hygge jer med jeres holdkammerater, trænere, forældre, søskende osv.

Klubben garanterer en festlig dag - med løb, musik, fællesskab, god stemning, popcorn, hoppeborg og et fantastisk sammenhold på tværs af årgangene. Foruden vores fantastiske ungdomshold på både drenge- og pigesiden vil udvalgte spillere fra klubbens NordicBet Liga hold også deltage i løbet. Og så vil Kong Teddy udfordre maskotten Scottie fra Netto til en løbeduel.

Sponsorkontrakter

Alle årgange har modtaget trykte sponsoraftaler, som kan bruges til at indgå aftaler med både enkeltpersoner og virksomheder. Der er også sedler tilgængelige i klubhuset eller i kan udfylde og udprinte denne online formular: HER
I kan også printe en version derhjemme, udfylde den og aflevere den i klubhuset. Underskrevne sponsoraftaler skal lægges i den dedikerede postkasse i klubhuset.

Vær opmærksom på, at firmanavne kan tilføjes på formularen, afhængigt af om det er et privat eller virksomhedssponsorat. Dette giver mulighed for, at en fodboldinteresseret moster, bedstefar eller den lokale købmand kan melde sig til dit hold og støtte din udvikling som fodboldspiller.

Penge direkte til holdene

Sponsorløbet generede sidste år 180.000 kr til årgangene, den enkelte spiller og klubben. De blev blandt andet brugt til sociale aktiviteter, udstyr og et ekstra VEO-kamera, som alle trænere og ledere i klubben kan bruge. 

Har du spørgsmål til ovenstående så kontakt: Peter Jacobsen, mobil: 2428 5976, mail: sponsorloeb@hilleroedfodbold.dk

 

Sponsorløbets styregruppe og klubben ser frem til at se jer 🟠⚫️

NB! Deadline for tilmelding til sponsorløbet er den 28. august 2023, så skynd dig at kontakte dine fodboldkammerater og få jer registreret via Kampklar!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den 2. oktober 2022 gennemførtes sponsorløbet for første gang nogensinde. Det blev så stor en succes at det gentages i efteråret 2023. Flere informationer følger kort ind i det nye år

I sidste uge evaluerede forældregruppen der kom med idéen og stod bag årets sponsorløb, den daglige ledelse og klubbens bestyrelse arrangementet, og med stor enighed besluttede de, at arrangementet gentages i 2023 og årene efter.  Der er flere grunde til at sponsorløbet skal gentages:

Fællesskab

Klubånden får et boost, når der arrangeres events for alle børne- og ungdomsspillere på samme dag.

Alle årgange fra U8 til U15 samt U18 piger stillede med løbere til start, og arrangørerne håber at endnu flere får lyst til at være med til næste års sponsorløb, når de nu har hørt om årets fantastiske arrangement. 

Mulighed for noget ekstraordinært

Sponsorløbet samlede hele 180.000 kr ind. Det er penge, der kan gøre træningen og de sociale relationer endnu bedre på årgangene og i hele klubben. Pengene kan f.eks. gå til en alternativ træning eller en fælles træningstur, og så får spillerne selvfølgelig mulighed for at opgradere deres egen sportslige garderobe med gavekortet til Unisport.  

Baggrundsinformation

En lille flok ildsjæle af forældre i Hillerød Fodbold har i samarbejde med den daglige ledelse og klubbens bestyrelse startet en ny Hillerød Fodbold tradition, hvor alle børne- og ungdomsspillere samles til en årlig aktiv festdag for at samle sportslige midler ind til klubben, deres årgang og dem selv. Til sponsorløbet, som arrangementet hedder, løber alle børne og ungdomsspillere i fodboldklubben så langt de kan i en halv time, og for hver meter der løbes yder personlige- eller erhvervssponsorer et beløb.

Tak til årets virksomhedssponsorer - og vel mødt til næste år.

                                                                          

Orangeriet         

Pizzeria

Ecopti Aps

Lejalt.nu                                                         

Roma

Graveslink Aps

MBN Productions

 

Thermomix

Ready4event Aps

Nordcon Aps

Kyrsting Aps

Footloose Sportsskader

 

Top Tourist Aps

Cecil´s Auto

Nordkystens Akupunktur

 

Café Havehuset

Mytrendyphone

Helsinge Sko-og nøgleservice

La Strada de lux Ristorante

CL Gruppen A/S

Gonzales Cantina

 

Sandic Film

Carve Consulting

HM Byggeselskab APS

Skovlunde Turistbusser Aps

 

Autohuset Nord

Løberen

Emmert Holding Aps

Birchs IT v/Claus Birch

 

 Alvent A/S

 Poul Sejr Nielsen

Grønnevang Pizzeria

CE Service Aps

Rema 1000 Albertslund

 

Coop365 Frederiksbro

Knowledge Partner Aps

Sylvest & Co Aps

Byens Pizza

Bønnelykkes Farvehandel

 

Pia Moralee A/S

Børge Nielsen A/S

Netto Ullerød

Handelsbanken Ølstykke

 

Tobias W Gustafsen Tømrer Aps

Hossy Consult

 

Slagtermester Peter Avlund

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Info om sponsorløbet 2022

Mere end 100 drenge og piger deltager i Hillerød Fodbolds første sponsorløb nogensinde. Det bliver en fest. Nedenstående er tidsplanen for hvornår de enkelte årgange skal løbe.

På søndag kommer der til at være hoppeborg som I kender det fra Nordicbet ligakampene, startport fra Løberen og andet professionelt løbeudstyr, mulighed for at købe mad og drikkevarer fra Orangeriet samt popcorn, slush-ice, candyflush og andet lækkert fra LEJALT.NU.

Tag endelig familie og venner med til at støtte op om at gøre dagen speciel for løberne – kom gerne lidt tidligt og bliv længe.

Årgange

Deltagere

Mødetid

Instruktion

Opvarmning

Start

Stop & indrapportering

U14, 15, 17, 18

27

12.15

12.30

12.30

12.45

13.15

U13

26

11.30

11.45

11.45

12.00

12.30

U11, 12

23

10.45

11.00

11.00

11.15

11.45

U8,9,10

29

10.00

10.15

10.15

10.30

11.00

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

Vi glæder os til at se Hillerød Stadions atletikbane fyldt med børne- og ungdomsspillere den 2. oktober, når Hillerød Fodbolds første Sponsorløb skydes i gang.

Det praktiskeTrænerne/lederne på holdene har fået en kuvert med sponsorblanketter lagt i årgangens boldskab (kan også findes i en stak ved postkassen i klubhuset), som fodboldspillere og forældre kan bruge, når de skal ud og indhente personlige mikrosponsorater. Man kan også udfylde den formular der er udsendt via KampKlar og mailen den tilbage til: sponsorloeb@hilleroedfodbold.dk

Spørg Peter Jakobsen (se kontaktinfo nedenfor), hvis du er i tvivl om hvad du skal gøre. Der er allerede mange tilmeldte og involverede i arrangementet.Det sjoveAlle i klubben må meget gerne fortælle om Sponsorløbet til alle børne- og ungdomsspillere i klubben. Det er en enestående mulighed for at skaffe midler til både årgangen og Hillerød Fodbold. Og så er det bare om at holdene får løbetrænet så de er i bedst mulig form til den 2. oktoberOvervej hvordan i sammen som årgang kan finde på spændende aktiviteter når i har løbet mange tusinder kroner ind til årgangen på 30 minutter.Spillere, årgang og klubbens andelFra U11 og op er der en fordelingsnøgle i forhold til de penge der løbes ind, og som bagefter tildeles både spilleren der løber, årgangen og klubben. Tag kontakt med Peter Jakobsen vedr fordelingsnøglen. 

Spillere yngre end U11 har ikke mulighed for at få en individuel konto. Her vil alle sponsormidler, der indsamles tilgår årgangen og klubben efter en nøgle der hedder 90/10.For mere info/spørgsmål kontakt: Peter Jacobsen, mobil: 2428 5976, mail: sponsorloeb@hilleroedfodbold.dk

Luk