Restancepolitik

Gældende pr. 1. januar 2010

• 2 uger over betalingsfristen
    Der udsendes en rykker på e-mail med besked om, at hvis kontingentet ikke er tilgået klubben indenfor 8 dage, vil der ved næste opkrævning pålægges rykkergebyr på 100 kr.
    I de tilfælde hvor e-mail adresse er ukendt, fremsendes nyt girokort.
  • 4 uger over betalingsfristen
    Der udsendes en rykker på e-mail med besked om, at hvis der ikke er betalt indenfor 8 dage, udmeldes medlemmet af klubben. Udover restance og rykkergebyr på 100 kr., skal medlemmet nu betale indmeldelsesgebyr på 150 kr. ved fornyet medlemskab.Medlemmet orienteres ligeledes om vilkårene for udlevering af spillercertifikat: Spillercertifkatet udleveres kun under forudsætning af, at spilleren ikke er i restance. Spilleren er ikke spilleberettiget for andre klubber uden sit spillercertifikat.Træner og årgangskoordinator orienteres og informeres om ikke at udtage spilleren til kamp indtil Hillerød Fodbold giver besked.
  • 5 uger over betalingsfristen
    Medlemmet udmeldes af klubben. Træner og årgangskoordinator orienteres.