Fysioterapi

SUNDKURS.nu – Hillerød Fodbolds Stadionfysser
I underetagen, i forlængelse af fitnesslokalerne på Hillerød Stadion, har vi - SUNDKURS.nu - åbnet en lille filial, i samarbejde med Hillerød Fodbold.
Vi håber på at kunne hjælpe alle Hillerøds spillere, piger som drenge, med at forblive skadesfri – og komme hurtigt tilbage på banen, hvis uheldet skulle ske.

Gratis undersøgelse og vejledning
Hver mandag og onsdag fra 16.00 – 18.00 tilbyder vi gratis undersøgelse og vejledning til fodboldspillere i klubben. Vi foretager en screening af din problematik eller udfordring, lægger en effektiv plan og hjælper dig hele vejen tilbage på banen igen.
Hvis du går og døjer med en skade, får ondt, når du spiller, er i tvivl om du må spille, har brug for hjælp til genoptræning eller noget helt femte – så bestil en tid.
Bestilling af tid foregår ved at kontakte Kirsten Behrmann på tlf. 26 14 20 54

Rabataftale til alle i foreningen
Udover screeninger og fysioterapi tilbyder vi også sportsmassage, fysio-massage og personlig træning i klinikken på Hillerød Stadion – med stærke priser til medlemmer.
20% RABAT på alle behandlinger til fodboldspillere, der er blevet udredt i forbindelse med forundersøgelsen og har en skade. Så der er ingen undskyldninger.
10% RABAT på fysioterapi, sportsmassage og fysio-massage til alle personer, der har en tilknytning til klubben - familiemedlemmer, frivillige, gymnastikholdet etc.
Book tid nu

Lidt om os og vores behandlinger
Vi er to studiekammerater der, for snart tre år siden, tog en chance og åbnede vores egen lokale fysioterapiklinik på Frydenborgvej i Hillerød. Inden da havde vi begge været i arbejde i forskelligt regi som fysioterapeuter, men ønskede mere nærvær med vores kunder og muligheden for at tage os god tid i vores behandlinger til bl.a. at forklare, hvad vi laver og hvorfor. Det er vores erfaring, at behandlinger og rehabilitering har langt bedre resultater, når du føler dig tryg og har forståelse for, hvad der sker i din krop. I stedet for ”bare at fixe din skade”, bruger vi tid på at lære dig, hvad der er sket, hvorfor det er sket, og hvad du kan gøre, for at det ikke sker igen.

Fysioterapi hos os
Book tid nu
Vi hjælper med at genoprette kroppens naturlige bevægemønstre, fjerne smerter, igangsætte korrekt træning og tilrettelægge en plan – som får dig trygt i mål. Derudover bruger vi tid og ressourcer på at sætte dig ind i din fysiske situation, så du selv stille og roligt kan varetage din problematik fremadrettet og forebygge, at det kommer til at ske igen.

Fysio-massage hos os
Book tid nu
Fysio-massage er en kombination af fysioterapi og massage. Du aftaler med din fysioterapeut, hvilke ønsker og behov du har, så vi kan sammensætte den perfekte kombination af velvære og sundhed. Fysio-massage er ikke kun forbeholdt dem, der er syge eller har smerter. Alle kan have gavn af behandlingen - og så føles det fantastisk!

Personlig træning hos os
Book tid nu
Vi tilrettelægger specifikke træningsprogrammer og hjælper dig i gang med at opnå dine mål. Skal du have genoptrænet efter en skade, i gang med at løbe, træne op til at bestige Kilimanjaro eller noget helt fjerde, så skræddersyer vi et forløb til dig med et stålfast mål om, at du skal nå dine ambitioner.