Menu

Ny U19 cheftræner er på plads

image
12. juni 2019 kl. 12:56
Hillerød Fodbold har ansat Tommy Weien som ny træner for klubbens U19 hold. Tommy kommer til fra Ålholm IF hvor han har trænet i mange år. 
En tilgang som Sportschef, Jackie Rasmussen er meget tilfreds med.
 “At få Tommy ombord har været en høj prioritet for mig. Så at vi i dag kan præsentere ham - er jeg enormt tilfreds med. Jeg vil også sige at det er et sindssygt flot arbejde som Tommy og Ålholm IF har lavet sammen, det er imponerende og jeg har stor respekt for både Tommy og for Ålholm IF.
Tommy glider ind i vores nye Talentsetup som går ind i en vigtig fase efter sommerferien. Vi skal tage flere skridt i den rigtige retning og det er Tommy den helt rigtige til at hjælpe Hillerød Fodbold med. Vi skal blive ved med at udvikle egne spillere til vores seniorhold. Potentialet i Hillerød og omegn er stort, og jeg tror på at vi kommer til at se flere egne talenter på vores 2 divisions hold de næste par år. Det er vores målsætning for Hillerød Fodbold, at vi kan skabe vores egne talenter og give dem chancen for at spille divisionsfodbold i Hillerød”.
Tommy og U19 truppen har 1 træning torsdag d. 25 Juli - og det bliver en åben træning hvor alle der måtte have lyst til at prøve sig af hermed er inviteret til prøvetræning. Der vil kommer mere info om dette - hold øje med vores hjemmeside og facebook side.
Hillerød Fodbold byder Tommy Weien velkommen!