Kampreferat Hillerød Fodbold - Dalum IF

image
26. maj 2019 kl. 10:10
Dagens kamp stod mellem Hillerød Fodbold og Dalum IF fra Fyn.

Til dagens kamp måtte Hillerød Fodboldstræner duo Kasper Jørgensen og Dennis Rossetti ryste posen godt, da man var løbet ind i flere skader og afbud - men lad det være sagt med det samme at den opgave havde de klaret ganske glimrende. Hillerød Fodbold spillede en god kamp, specielt med en forrygende 1. halvleg, der virkelig var velspillet, måske endda sæsonens bedste halvleg.

Kampen startede næsten på sædvanligvis med Hillerød Fodbold som værende det hold med mest boldbesiddelse og også ganske som sædvanligt med en evigt afslutningsivrig Tobias Bis Andersen i front. Man skulle kun hen til kampens 7 min før den første scoring faldt. En Dalum forsvarsspiller ville sparke en bold væk, men Essam Salamoun blokerede sparket og var derefter hurtigere end Dalum forsvarsspilleren og kunne så spille bolden på tværs af feltet til en helt fri Benjamin Bennett-Larsen, som med sin første Hillerød Fodbold scoring kunne bringe Hillerød Fodbold foran 1-0. Meget uselvisk spillet af Essam Salamoun, der også let selv kunne havde afsluttet - fantastisk overblik. Men allerede minuttet efter slog Dalum en kontra hvor man kom til baglinjen og fik slået et godt indlæg, som også kunne havde resulteret i en scoring, men en godt presset Dalum angriber afsluttede tæt under mål, forbi målet. Hillerød Fodbold har løbende igennem sæsonen haft mange gode hjørnespark og dagens kamp skulle ikke være en undtagelse. Philip Lindgaard slår et langt et af slagsen hele vejen igennem feltet til en fri Tobias Bis Andersen. Han finder så igen en helt fri Essam Salamoun på bagerste stolpe, men hans hovedstød tog desværre overliggeren og sprang i spil igen.
Hillerød Fodbold havde i denne periode flere gode tiltag til flere scoringer, men man skulle frem til kampens 34 min. før der atter skulle falde en scoring. Efter et godt pres fra Hillerød Fodbolds side, kunne Benjamin Bennett-Larsen med et elegant vip finde en helt fri Tobias Bis Andersen, som med en berøring kunne ligge bolden tilrette for sig selv og med en hård og tør afslutning bringe Hillerød Fodbold fortjent foran med 2-0.
I kampens 41 min fik Hillerød Fodbold tildelt et frispark i højre side af banen - sædvanligvis sparkede Philip Lindgaard dette. Hans præcise spark blev headet tilbage i feltet af Jonathan Witt, til en fri Marinus Due Grandt, der afsluttede fra tæt hold. Men desværre fandt Dalums keeper Rasmus Lund en klasseredning frem.
Dagens største bifald tilfaldt den til dagen nyudnævnte midterforsvarsspiller Simon Sharif, som på trods af flere frispark, holdt hovedet koldt og fik afdriblet et par Dalum spillere og spillet bolden fornuftigt fra til en medspiller.
Og så gik begge hold til pause med at fortjent 2-0 resultat til Hillerød Fodbold.

2. halvleg startede med en kæmpe chance til Philip Lindgaard men desværre igen en god redning af Dalums bedste mand, målmanden Rasmus Lund. Så ændrede Dalum IF strategi og gik yderligere 10/15 meter længere frem på banen og det bekom ikke Hillerød Fodbold godt. Men dette gjorde så at Hillerød Fodbold kunne spille endnu mere på en af sine spidskompetencer - sine kontra angreb. Igen og igen kom Tobias Bis Andersen frem til afslutninger - og på den største gled Tobias desværre lige i sin afslutning. Desværre fandt Dalum IF nu momentum og i kampens 73 min. kom man til baglinjen og afleverede bagud og her stod en udækket Frederik Humlegaard, som med en godt fladt skud, kunne bringe Dalum på tavlen med en 2-1 reducering. Og der skulle desværre ikke gå mere end to min. før Dalum IF havde bragt balance på resultattavlen. Dalums ind skiftede Philip Stoustrup kunne fra tæt hold sparke bolden ind ved nærmeste stolpe uden chance for Rasmus Lyng i Hillerøds mål. Noget af en kold dukkert når man nu havde haft fuld kontrol over kampen. Og der skulle da heller ikke gå mere en yderligere 2 min. før Dalum IF igen havde en forholdsvis stor chance, men heldigvis kunne angriberen ikke nå frem til indlægget. Og så så det ud til at begge hold var tilfredse med en uafgjort. Dog skal det siges at Dalum i kampens 92 min. igen havde en mulighed, men en ind skiftet Rasmus Harm kom godt på tværs og fik blokeret skuddet til et hjørnespark.

Man of the match ifølge publikums stemmesedler: Philip Lindgaard. Tillykke herfra.
Også gode præstationer af Simon Sharif og de to unge Benjamin Bennett-Larsen og Marinus Due Grandt, mens luften var til det.

Og så fløjtede dagens dommer kampen af - et lidt misvisende resultat for Hillerød Fodbold efter deres flotte 1. halvleg.
Det skal dog lige nævnes at igen i dag kunne Hillerød Fodbold sætter en af sine unge talentfulde/dygtige spillere i kamp - stort tillykke med debuten til den kun 17 årige Oliver Nordentoft.

Mål :
7 min. 1-0 Benjamin Bennett-Larsen
34 min. 2-0 Tobias Bis Andersen
73 min. 2-1 Frederik Humlegaard
75 min. 2-2 Philip Stoustrup
Udskiftninger :
65 min.: Marinus Due Grandt ud og Oliver Nordentoft ind.
80 min.: Essam Salamoun ud og Rasmus Harm ind