Menu

Hillerød Fodbold - Skovshoved IF

image
23. juni 2019 kl. 19:16
Forårets og kvalifikationsspillets sidste kamp stod mellem Hillerød Fodbold og Skovshoved IF, en kamp der havde kæmpe betydning for Skovshoved IF og deres forbliven i 2 division. Skovshoved IF var en del af 4 hold, der kæmpede om ikke at lande på den fjerde og sidste nedrykningsplads.
Så Skovshoved kom raskt fra start og fik spillet sig frem til nogle gode forsøg, men næsten som sædvanligt kom Hillerød Fodbold tilbage og satte sig på spillet via sin sædvanlige sikre boldomgang og med en usædvanligt veloplagt Essam Salamoun i kampens første 30 min. Der skulle da heller ikke gå mere end 8 min. før Essam Salamoun havde et godt forsøg fra distancen og hamrede bolden på Skovshoveds overligger og tilbage i spil. Hillerød Fodbold blev ved med at være toneangivende og spillede sig frem til flere og flere chancer. I kampens 15 min. fandt Jonathan Masamuna Benjamin Bennett-Larsen med en god stikning men desværre faldt afslutningen lige på Skovshoveds målmand. Den til dagen valgte højre back Simon Sharif fik utroligt megen plads og det valgte Hillerød Fodbold dygtigt at udnytte og Simon Sharif skulle halvlegen igennem komme til flere gode indlæg til sine holdkammerater. Den største faldt i kampens 26 min. hvor netop Simon Sharif fandt en helt fri Essam Salamoun tæt inde under Skovshoveds mål, men desværre gav chancen ikke det ønskede udbytte og stadig 0-0. Men dette skulle blive lavet om i kampens 28 min. Skovshoved slog en "befrier" fra deres forsvar og helt ned til Hillerød Fodbolds målmand Rasmus Lyng. Desværre undervurderede Rasmus Lyng boldens bane og blev straks sat under pres af Skovshoveds angribere. Denne situation klarede Rasmus Lyng godt med den første angriber, men desværre havde Skovshoveds Simon Bræmer dygtigt læst situation og var klar til at sætte Rasmus Lyng under yderligere pres og han erobrede bolden og kunne bringe Skovshoved IF foran, til Simon Bræmers og Skovshoveds store jubel. Dog en del mod spillets spil og chancer.
Dette skulle dog være starten på et massivt pres mod Skovshoved målet. Igen igen kom Simon Sharif over kanten.
I 34 min fandt han Essam Salamoun, hvis afslutning blev reddet, men lige ud til Tobias Bis Andersen som desværre fra tæt hold afsluttede langt over mål. Men Simon Sharif var ikke færdige med sine indlæg og han kunne finde både Benjamin Bennett-Larsen og endnu engang Tobias Bis Andersen, men uden det ønskede resultat.
Så skulle det endelig komme i kampens 41 min. Endnu engang finder Philip Lindgaard en helt fri Simon Sharif med en flot diagonal aflevering, nogle få træk og en flad aflevering ind til Benjamin Bennett-Larsen, som sætter sin direkte modstander og yderligere en forsvarsspiller og sætter bolden ind helt ude i sidenettet uden chance for Skovshoveds målmand til 1-1. Flot opspil, godt placeret skud og et velfortjent mål. Så skulle Skovshoved fremad på banen igen. Og Skovshoved IF kunne lige nå at få en chance mere inden halvleg. Frispark helt ude ved hjørneflaget og et godt slået frispark ind i Hillerøds straffesparksfelt. Bolden blev clearet lige ud i buen på straffesparksfeltet og her stod en Skovshoved spiller helt fri. God afslutning men heldigvis forbi målet og så fløjtede dommeren til halvleg.  
2 halvleg startede med Hillerød Fodbold som det dominere hold igen. Og der skulle da også kun gå 3 min. før at Hillerød Fodbold kom frem til den første store chance. Frispark i Hillerøds venstre side, som sædvanligt skulle Philip Lindgaard sparke dette. Han kunne finde en altid hovedstødsstærk Jonathan Witt inde foran mål, hans hovedstød rammer igen overliggeren og springer i spil igen. Men dette gave tydeligt Hillerød Fodbold smag på mere og man fik spillet sig frem til flere gode chancer. Den største skulle tilfalde Benjamin Bennett-Larsen i det 61 min. Han skulle da også få scoret, men desværre fløjtede dommeren for off side - lidt tvivlsomt mente flere af dagens tilskuere. Desværre midt i denne meget gode Hillerød Fodbold periode skulle en ivrigt kæmpende Jonathan Masamuna få sit andet gule kort og dermed rødt kort. (Første gule kort var meget tyndt). Men det var ikke til at se på kampens forløb. Skovshoved var ved at løbe træt og evnede ikke at udnytte man var en mand i overtal. Så Hillerød Fodbold masede bare på for at få den afgørende scoring. I kampen 74 min skiftede Hillerød den tilbagevendte Lasse Spaniel ind og han skulle hurtigt med sine små tætte driblinger sætte sit præg på kampen. Allerede 2 min. efter sin indskiftning satte han sin direkte modstander og forsatte mod baglinjen og fandt Benjamin Bennett-Larsen tæt under mål. Desværre igen en god redning af Skovshoved IF's målmand. Og så var det som om at begge hold fik nok af varmen og begge var tilfredse med resultatet 1-1.
Skovshoved begyndte at spille meget tilbage til deres målmand i denne sidste del af kampen og på et af disse jagtede Philip Lindgaard bolden, der gik helt ned til målmanden. Denne prøvede at komme forbi Philip Lindgaard uden det store held og så skulle Philip Lindgaard "bare" afslutte i det tomme mål, men desværre gled Philip Lindgaard i det afgørende øjeblik og så kunne målmanden sikre sig bolden igen. Til stor glæde for Skovshoved IF. 
I kampens 88 min kunne Lasse Spaniel lige igen vise en del af sin store fodboldkunnen.. Forbi sin direkte modstander og et rigtigt godt indlæg hvor både Rasmus Harm og Nikolaj Kristensen begge prøvede at nå frem til indlægget, men desværre begge en kende for sent. Og så var kampen forbi - men ikke for Skovshoved IF, der måtte stå og vente på de øvrige resultater. 
Og Skovshoved IF fik den hjælp de skulle bruge fra kampen Vejgaard - Odder, slutresultatet 2-2 og så tog Odder den fjerde og sidste nedrykningsbillet til Danmarksserien.
Der skal herfra lyde en stor tak til spillere og trænere og den øvrige hårdtarbejdende stab omkring holdet for en god og underholdende sæson. Også en stor tak til de fremmødte tilskuere. Håber at se Jer alle igen efter sommerferien.
Der skal også lyde et stort tillykke til klubbens 2. senior hold, som suverænt har vundet deres serie 3 række og som dermed skal spille i serie 2 efter sommerferien. Og skulle man ikke have andre planer på tirsdag d. 25-6-2019 kl. 19.00, så spilles der SM finale på Brøndby Stadion. Så kom endelig glad forbi og støt drengene i finalen.
Mål : 
28 min. 0-1 Simon Bræmer
41 min. 1-1 Benjamin Bennett-Larsen
Udskiftninger :
46 min.: Magnus Klarskov Nielsen ud og Nikolaj Kristensen ind.
74 min.: Tobias Bis Andersen ud og Lasse Spaniel ind.
85 min.: Essam Salamoun ud og Rasmus Harm ind.
Næste kamp bliver en gang i starten af august måned. 
Følg med her på siden, hvor vi selvfølgelig vil holde Jer orienteret når turneringsplanen bliver offentliggjort.
God sommer til alle og husk hat og solcreme.