Menu

Hillerød Fodbold og cheftræner Tommy Schram har efter gensidig aftale valgt at stoppe samarbejdet

image
03. september 2017 kl. 17:23

Hillerød Fodbold og Cheftræner Tommy Schram har efter gensidig aftale valgt at stoppe samarbejdet pr. dags dato

"Det er rigtigt ærgerligt, at vi står i denne situation, at skulle ændre på en så central og vital post, men resultaterne taler deres eget sprog. Vores præstation i lørdagens nederlag til Skovshoved var ikke god. Kampen viste, at der mangler gnist og gejst, ikke mindst sammenholdet mellem holdet og træner der har båret os til 2. division er væk. Det skal vi have fundet frem igen", fortæller klubbens formand John Franzen og forsætter:

"Ny cheftræner på Hillerød Fodbolds 2. divisions hold bliver Kasper Jørgensen. Kasper har den seneste sæson udført et fantastisk stykke arbejde med vores hold 2. Derfor er det helt naturligt, at Kasper nu får ansvaret for hold 1. Jeg er overbevist om, at denne løsning er helt rigtigt for os nu og jeg ser frem til at præsenter truppen for deres nye træner i morgen mandag.

Jeg har et stort behov for at takke Tommy Schram for det enestående arbejde han har udført med holdet fra vi spillede i serie 2 og til nu. Det er om nogen Tommys fortjeneste, at vi har rykket os så langt som vi har. Det beder jeg alle i og omkring Hillerød Fodbold om at huske på."

Spørgsmål eller kommentarer kan stiles til undertegnede:

John Franzen
Formand Hillerød Fodbold
Tlf. 8174 2340