Menu

Hillerød Fodbold laver kombineret U16 & U17 årgang!

image
05. juli 2019 kl. 17:25
Efter sommerferien går Hillerød Fodbold i luften med endnu et nyt tiltag. Klubben har besluttet at slå U16 og U17 årgangene sammen. Omvendt vil det være såden at der er meldt hold til i både U16 og U17 rækkerne når der i weekenderne skal spilles kampe, samt at begge årgange er tilmeldt pokalturneringerne. U16/U17 glider efter sommerferien også ind i Talent & Udviklingssetuppet, og de drenge der har lyst til mere, vil blive tilbudt en ekstra træning. 
Jackie Rasmussen forklarer her grunden til dette tiltag. “Det har været nødvendigt at tænke anderledes end vi har gjort hidtil.  Alt for mange gange har trænerne stået med en håndfuld spillere til træning. Det forsøger vi at gøre op med nu, ved at slå årgangene sammen”.
Til at styre dette nye projekt, kan Hillerød Fodbold med stor glæde præsentere Jesper & Simone, som de ansvarlige for dette projekt. Der kommer yderligere en ny U17 træner.
Om trænerteamet siger Jackie yderligere, “Det er fantastisk at Jesper & Simone har sagt ja til at tage dette projekt. De har allerede nu markeret sig i klubben med hårdt arbejde og succes, og samtidig er de meget vellidte. Det er helt naturligt at det er dem som skal bygge videre på dette projekt”.
Hillerød Fodbold U16 & U17 årgangen starter træningen op Tirsdag d. 30/7 kl. 16.30 på bane 4.
Hvis du er årgang 03 eller 04 og har lyst til at prøve dig selv af i Hillerød Fodbold, så kontakt gerne Simone på tlf: 50478747