Menu

Hillerød Fodbold får Talentchef!

image
01. juli 2019 kl. 16:19
I Hillerød Fodbold er udviklingen i fuld gang, og over de sidste 6 måneder har klubben sat et nyt Talentprojekt i søen. Men i Hillerød Fodbold vil man mere. 
Hillerød Fodbold har ansat Thomas Gammelgaard som Talentchef, og “Gamle” kommer til at være ansvarlig for arbejdet omkring U16 helt op til og med U21. 
Sportchef Jackie Rasmussen siger om ansættelsen: “Først og fremmest vil jeg gerne rose Thomas for det arbejde han allerede nu, har lavet i klubben. Der har været et behov for at der var flere hænder til at lykkedes med det projekt vi har lavet i klubben, og det var helt naturligt at Thomas skulle træde ind i denne rolle. Hans betydning for det her projekt har været enormt, så jeg glæder mig over at Thomas er klar til at tage mere ansvar. Han bringer masser af seriøsitet og er allerede nu meget vellidt i klubben, jeg håber vi har ham i mange år endnu”
“Vi kommer i denne uge ud med det fremtidige setup vedr. U16 og U17, og er meget tæt på at have det sidste på plads. Vi tror at vi går en lys tid i møde, og alle er meget spændte på hvad fremtiden bringer for Hillerød Fodbold. Grundlæggende er vi meget opmærksomme på at give de unge spillere et tilbud om fodbold på det niveau man ønsker, og samtidig udvikle spillere til fremtiden.”
Følg med i den kommende tid, hvor der løbende vil komme nyheder
#sammenervistærkest