Menu

En god start på det nye Talent projekt!

image
14. juni 2019 kl. 07:42
Vi har fået en snak med Jackie Rasmussen om det nye Talent & Udviklingssetup, som Hillerød Fodbold satte i søen i starten af 2019. En start der har budt på udfordringer, men også positive resultater. 
Formålet med det nye T&U projekt er at sikre egenproduktion af spillere, der kan fortsætte den rejse Hillerød Fodbold er på i 2 division og opfylde de målsætninger vi har til holdet. Hillerød Fodbold skal producere spillere fra egne rækker, der skal udgøre størstedelen af truppen på klubbens bedste hold.
Jackie fortæller: “Det har været begivenhedsrigt, og der har naturligvis været nogle bump på vejen, men vi ser allerede nu en tendens som er god. Det er 2 skridt frem og 1 tilbage, dog er det vigtigt at vi tager tingene i rette tempo og ikke fremtvinger noget der ikke er klart. Jeg har hele tiden været klar over at der ville være udfordringer, og her er det bare vigtigt at vi som klub holder retningen, og tilbyder drengene et koncept som de har lyst til at være en del af"
"Vi startede i vinters, og allerede nu har vi har 2 drenge (Benjamin Bennett-Larsen og Oliver Nordentoft) igennem som nu træner med Senior 1 truppen. Begge har allerede fået deres debut i 2 division, og det er jeg faktisk ret stolt af. Især Oliver Nordentoft har været en solstråle historie siden vi hentede ham i FC Helsingør. Med 23 mål i 12 kampe for Senior 2, har han været en stor del af den succes som holdet har haft. 
Ydermere har Senior 2 haft flere spillere oppe fra U19 som har bidraget til oprykningen, hvilket også er en kæmpe succes. Drenge som Oliver Poulsen og Jeppe Bay Larsen har allerede nu spillet flere kampe for holdet, og flere har trænet med. Det er et kæmpe skulderklap til Christian Petterson som har gjort et fantastisk stykke arbejde med drengene på U19.
Nu skal vi fortsætte udviklingen og fra sommerferien vil der være mandags træningspas for klubbens talenter fordelt på U17, U19 og vores yngste seniorer. Vi er igang med en rejse som klub, den er blot lige begyndt og jeg er fuld af respekt for alle de trænere i klubben der bakker op om det her"
"Nu er vi ved at have holdet klart som skal tage projektet videre. Det melder vi ud når vi er helt på plads. Men sikkert er at Thomas Gammelgasard fortsætter det gode arbejde han har startet op i klubben, det er en kæmpe kapacitet og vi er rigtig glade for Thomas”
#sammenervistærkest